Seray34 Hanımlar.oglum yarın sunnet.olacak 1.5 yaşında öneriniz var mı yanıma neler aliyim sonrası zorlu.surec mi yan etkileri oldu mu sizde diste çıkarıyor.huysuz benimki
elif_2021 Seray34 benim oğlum dün oldu iki buçuk aylık henüz hiç aglamadi biz hic zorluk cekmedik umarim sizinde ağrısız sizisiz geçer
BirAnneBirBebekkkKk Seray34 bizim lokal di 13 aylik ilk gun cok agladi ama gecti sukur bi kac kere çişini yaptikca agliyor o kadar 3 gun karton bardak koyun kesinlikle krem ve surup vermisti ilk gun dışında guzel gecti
elif_2021 elif_2021 bizim günü birlik amaliyatti 15 dakikada çıktı ameliyattan hatta beni içeriye aldılar bir kapı dışarıda bekledim hemen eve gönderdiler umdugumdam basit geçti
Rmys19 elif_2021 merhaba benim Bebek te iki aylık bizde etmeyi düşünüyoruz nasıl oldu sizinki uyuşturdular mı evde mi oldu hastanede mi birax bilgilendirirmisiniz lütfen bu arada çok geçmiş olsun ❤️🌷
elif_2021 Rmys19 şehir Hastanesi’nde öldü 15 dakikada bitti norkaz veremediler sadece pipisini iğneyle uyuşturudular bugün 3. Günümüz çok iyi durumda hiç aglamadi bence hemen yaptırın