Seviii Kizlar, aranizda bestlak damla kullanan var mi? Siparis vericemde bi sise kac haftada bitiyor acaba. Sutum yeterli degil devamli kullanmak istiyorum
Tugba07eylul Seviii sabah öğle akşam bir bardak suya 20 damla kullanıyorum ben ama ne kadar gidiyor bilmiyorum yeni başladım
SedefK Seviii ben de daha dün aldım ama hesaplarıma göre 10 günde biter ve çok az bi süre 🤦♀️ sürekli nasıl alıcaz
MutluYaprak Seviii ben ilk doğum yaptığımda bir hafta felan kullandım sabah uyandığımda önümde hiç kuru yer kalmamıştı her yerim süt olmuş gögüs pedi bile işe yaramamıştı o gün bıraktım 14 aylık oğlum hala emziriyorum
bizdenbiri_1 SedefK Seviii Ben kullandım etkisi oldumu bilmiyorum ama hemen bitti 8-10 gün sürdü rezene çayı alın için sanırım daha etkili humana still ti rezene çayı kullanin
SedefK Seviii 20 damla 1.67 ml diye yazıyo üzerinde. Günde 3 defa olunca 5 ml falan denk geliyo. O da 10 gün eder 😂
Tugba07eylul Seviii evet oluyor gibi süt kendiliğinden akıyor resmen özellikle içmediğimde takip ettim
Seviii MutluYaprak bende 5-6 saat falan emzirmessem biraz tasiyor. Emiyor hepsini ve sonra okadar sut uretemiyorum galiba
Seviii bizdenbiri_1 rezene iciyorum ama yetersiz bebegim 4 aylik. Ilk gunden hep yetersiz doymuyor agliyor..
SedefK bizdenbiri_1 doğum yaptığımda kullanmıştım ama düzenli kullanamadım ben de humanayı ondan mı faydasını görmedim acaba
Tugce Seviii muhakkak yetiyordur aynı durum bende de var. Süt indirmek zor geliyor memede duranı seviyor benimki. Bestlakı kullanırken bıraktım çok fark oldu kavga dövüş emzirdim. Yeniden aldım ilk haftadan sonra etkisi başlar işe yaramıyor sanıp bırakmayın
bizdenbiri_1 SedefK doğum zamanı sütun hemen gelmesi zaman alıyor bende bestlak i doğum yaptığmda kullanmistm
SedefK bizdenbiri_1 inşallah damla işe yarar, psikoloji de çok önemli ama kafaya takıyoruz ister istemez 🤷♀️