mihrosum Arkadaşlar cocuklar hasta olmasın diye ozel kullandıgınız bıse var mı? . 22 aylık kızım cok iyi bakmama ragmen sureklı hasta oluyor. (balık yagı dısında bıse kullanmıyorum)
Mircet mihrosum umca diye bi ilaç varmış bende onu araştırıyorum doktora gittiğimde sorucam ya faydasını gçren çokmuş
buzlulimonata Beeo %10luk propolis damla kullaniyorum baska da birseye ihtiyac duymuyoruz cok sükür☺️Sabahlari yine ac karnina beeonun ham balini yiyor bazen ama düzenli degil
mihrosum buzlulimonata canın kac aylık suan? Bıde bunu drmu onerdıı sen mı buldun bize olur mu acaba. Vallahi hastaneye odedıgomız paranın haddi hesabı yok
mihrosum buzlulimonata canım merhaba. Sımdı benım kız tam 23 aylık. Bagısklk ıcın bıseler alıp kullamak istiyorum. Suan sadece balık yagı kullanıykruz ana yardımcı olur musun? Neler alayım? Bıde alacağım urunden gunde ne kadar kac kez vericem bana biraz detaylı yardımcı olursan cok memnun Olurum. Bir yerden baslamak lazım
mihrosum Elifim46 neden zayıf bu bunyeler. Elimden geldıgınce iyi bakıyorum. Cocuk sureklı antibiyotik kullanmak zorunda kalıyor. Bjr bıgsz enfeksiyonu gecrdı antibiyotik ılaclar kullandık 40 derece ates. Gecen 15 gun once kanlı ısal oldu ates 40 derece 10 gun antibiyotik tedavisi gördük. Yani sureklı bu dondu boyle
buzlulimonata 3 yasinda su an ama 6 ayliktan sonra kullanabiliyorsunuz. Özellikle hafif burnu akinca hemen verirdim aninda toplardi. Doktor tavsiyesi degil hem kendim arastirdim hem de zaten saglikciyim ben de kullaniyorum ve devamli öneriyorum
Mom262627 mihrosum kuzum En gec 3 yasa akdar noyle suruyor benim kizim cok hastalanirdi. propolis ve polenle toparladik
ejcee Benim kızım 3 yaşında bağışıklık için imuneks ş şurup veriyorum hasta olma sıklığı inanılmaz azaldı