1prens1prensesannesii Kızım 42 günlük. Kaşlarının arası pütür pütür. Doktor dün kontrol de atopik dermatit olabilir mustela İn el yüz kremini öneririm dedi. Başka bir krem kullanan var mı? Bepantol felan
Dmt-01 1prens1prensesannesii biodermanın kremi öneriliyor genelde benim kızımda küçükken atopik dermatitti cildiye doktoru biodermayı önerdi
Pinarx07 1prens1prensesannesii bizimki alerjik egzama kizim bioderma atoderm kullaniyoruz hergun yikiyoruz bu kremle nemlendiriyoruz birde alerji dr önerdi linola sampuanla yikiyoruz alerji testide yaptirin bir gecmjs olsun
Rabia_deren 1prens1prensesannesii benim kızımda da var 2.5 yaşında mustela ve bir çok krem kullandım hiç biri fayda etmedi. Küçük küçük egzama gibi izler de çıkıyor sonra geçiyor ama atopik dermadit dedi. Bende Bi alerji testi yaptırmayı düşünüyorum. Çocuğunuz da bu şekilde pütürtülü şeyler çıkıyorumu vücudun da
Baharkrbyk Benim bebeğimde de var hem kaş arasında hem tüm vücudunda mustelanın kremleri farklı egzama kremleri kullandım ama hiç birşey fayda etmiyor bir allerji uzmanına görüneceğiz 😕