Deletedmom0015 Kızlar femur tarafında katlanan yerler varya orası kızarmış ve kabarmış neden oldu bılmıyorum nerde hata yaptım acaba??
Deletedmom001 Deletedmom0015 sıcaktandır canım havalar birden ısınmaya başladı travazol diye bi merhem var sağlık ocağında yazdırıp kullanabilirsin 😊
Nehirkayra Deletedmom0015 mantar değilse benim oğlunun da oldu bacaklarının katlanan etli yerlerinde ben sildim ve sürekli kremledim oraları geçti. Deri genislemesiylede alakalı sanırım.
Sariballim Deletedmom0015 canım sıcaktan oluyor hergün yıka sudocrem sür bizimde boyun kenarlarımızda isilik oldu sıcaktan hergün dus alıyoruz dustan sonra fark ettim sönüyor biraz
Dddenizd Deletedmom0015 canım doktora göster bana sağlıkocağındaki doktor pişik dedi meğersem egzama başlangıcıymış acil gitmen lazım bide hergün banyo yapması lazım bebeğin
Deletedmom001 Deletedmom0015 hmm ise yaran inşallah ama ben pişik için baya krem kullandım pahalı demedim hep aldım gel gör ki hiç biri ise yaramadı en sonunda sağlık ocağında ki doktor bu kremi yazdı ose yaradı çok şükür 🙂
Sariballim Deletedmom0015 evet artık cok sıcak canım aynen hergün yıka sampuanlamana gerek yok bi vücuduna su tutsan bile yeter rahatlar bebiş :)