Gmzakn Kizlar ne zaman kirmizi et vermeye basladiniz bebislere ve nasil yapiyorsunuz neler veriyorsunuz ek gida benim bebegimin bagisikligi biraz dusuk oldugu icin doktorum kirmizi et vermemi soyledi suan 7 aylik bebegim
Kuzumveben Gmzakn 7.ayda corbalarina koyarak baslayabilirsiniz tercihen 3 veye 4 kez çekilmiş kuzu kıyma
Gmzakn Thesra esim dana almis yagsiz diye 😂😂 kup kuri oldu kaynatinca veremedim zaten kuzu aldim bu sefer
Jrarya Gmzakn bana doktorum 6. Ayda ek gıda başladığımızın ikinci haftası çorbalarına çift çekim koyabilirsin demişti o zamandır koyuyorum
Birgaripanne Gmzakn Sebze çorbaları( kabak,ıspanak,bezelye,fasulye...) yoğurt çorbası, tarhana çorbası genelde verdiklerim bunlar ama yoğurt çorbasını çok sevmiyor. Ne yaparsam kıyma koyuyorum. Kıymalı yumurta, çorba,püre... Doktorumuz haftada 3 gün ver dedi.
Birgaripanne Gmzakn Sebze çorbaları( kabak,ıspanak,bezelye,fasulye...) yoğurt çorbası, tarhana çorbası genelde verdiklerim bunlar ama yoğurt çorbasını çok sevmiyor. Ne yaparsam kıyma koyuyorum. Kıymalı yumurta, çorba,püre... Doktorumuz haftada 3 gün ver dedi.
Jrarya Gmzakn her çorbasına minik bi patatesle küçük bi havuç ve irmik koyuyorum kıyması ile onun harici bigün ekstra kabak kapya biber brokoli karnabahar enginar ıspanak pırasa vs bazende buların yanına soğan ve sarımsakta koyuyorum birde yeşil kırmızı ya da sarı mercimek şehriye pirinç ya da bulgur katıyorum irmiğe ek olarak ya çatakla eziyorum ya da azcık blendır yapıyorum hergün taze yapıyorum
Dilasanaz Gmzakn kiyma kattim çorbalarına bide eti haşladım çok yumusak hale geldi didik didik yapıp agzina verdim