YigtnAnnesi Bende hamileyken ortaya çıkmaya başladı , ve herhalde ayıptır söylemesi baya bir geldi dökülme yolu nasıl oluyor acaba hepsi birlikte diskiyla mı çıkıyor 😭
Balkizlarim YigtnAnnesi Bir var bir yok oluyor diye biliyorum doktor ilaç vermesi gerekir ve bulaşıcı kanka iç çamaşırı ni sık sık değiştir nevresim takımı lari vs 🌺 yumurta yapıyorlar 🙄
Maviboncukk YigtnAnnesi kabak çekirdeği iyi geliyor dökülmeye diye duymuştum bi araştırın bol bol yiyin
Elmas16 YigtnAnnesi çocukken vardı asla kilo alamıyordum ve her yemekten sonra kıvranırdım ağrıdan. Çok götürdü annem doktorlardan gelemiyorduk çok çeşitli ilaç kullandım çare olmadı. Sonra köyde bir ebe abla vardı o söyledi bal kabağının çekirdeğini sabah aç karnına yedir diye annem de öyle yaptı torbasıyla düştü dışkıdan çıkıyor zaten. Çok şükür bir daha da olmadı. Kilo almaya da başladım sondasında ne ağrı kaldı ne bir şey
Makaron_88 YigtnAnnesi valla önceden annelerimiz elma yedirirdi birde sirke içirtirlerdi tabi bunlar yerel yöntemler siz genede tıbbi yardım alın bence
YigtnAnnesi Balkizlarim vallaha kanka yıkıyorum deli oldum bugün baya geldi ama annem dedi dokmustursun baya baya hemde o değilde nasıl yumurtlama oluyor yaf
Balkizlarim YigtnAnnesi Yumurta bırakıyor olucakti kanka ♥️ sabah kalktığında kaşıntı karın ağrısı oluyor mu
YigtnAnnesi Maviboncukk dışarı ciikayimda alayım ama ayıptır söylemesi bugün baya döküldü aşırı derecede
YigtnAnnesi Elmas16 torbasiyla nasıl acaba bende sabah bugn kalktım aşırı derece de düştü baya baya vardı korktum hatta ağladım
SedaMeyra Elmas16 cocukken bende de vardi somali aclari gibiydi inanilmaz zayiftim 10 yasinda bir iki doktor gezdirdiler ilac aldim gecti kil kurdu qonra bi kilo almaya basladim aboov
Gamzee11 YigtnAnnesi ben bu yaşıma geldim hiç bilmezdim böyle birşey meğer eşimde varmış bana da geçmiş af edersiniz kaşıntı oluyordu ben de çok yoktu tek tük dışkı da bile görmedim ama o kısım kaşınınca fark ettim ilaç kullandık eşim de ben de bitti şükür 1 aydan fazla dalan olu herhalde bişi yok
YigtnAnnesi Balkizlarim kanka bugün oldu tamammi kasintim fkan yoktu tek tük geliyordu bugun baktım baya bir döküldü aşırı derecede hatta korktum ağladım
Gamzee11 YigtnAnnesi sağol canım sana da geçmiş olsun diyorum ya ben de çok yoktu şükür tek tük olurdu ara ara ama eşim ee vardı baya öyle diyordu eczaneden hap aldık 3 gün sabah aç karnına 1 tane mi neydi sonra 1 hafta ara verip tekrar aynı şekil de içiyorsun sonra 2 hafta sonra 2nci kutuyu içiyorsun 1 tablet var zaten için de ama biz içmedik 2nciti
Perimasalii YigtnAnnesi hemen saglık ocagına git 6 tabletten oluşan bi ilaç veriyolar evde kaç kişiniz bikmyrm diyelim eşin ve sen varsın 3 tablet sen 3 tane o çiğniyosunuz sonra dıskı yoluyla gidiyo tuvalete sürekli camasır suyuyla yıka çarsflarını degiştir
YigtnAnnesi Perimasalii evet bugün söyleyecemmm bide şey bugün baya geldi hatta korktum ağladım baya baya hemde aşırı dokmusmuyumdur acaba
Perimasalii YigtnAnnesi canım sen hemen saglık ocagına git kıl kurdu cok cok ince olur beyaz şerit halindeyse dıskında birden fazla gördüyssm o tenyadır ve asla ilaç kullnmdan gtmez cok zor gidiyo bagırsagına yuva yapıyolar bazıları 10 mt falan oluyo küçük parça halinde atıyosun beyaz şerit gibi örnegm sacma olucak ama erişte gibi 😬