Acemianne88 Kumsi geçmiş olsun canım demir eksikliği inanılmaz iştahsızlık yapar şimdi kan ilacına basla 1 hafta sonra farkı görürsün ondan cocuk yemiyor demekki
Kumsi Acemianne88 Ay gercekten mi umarim düzelir bugun basladik suruba b12 de tamamlanirsa daha iyi olur umarim hersey
Acemianne88 Kumsi evet evet benimki agzını kitlerdi şimdi bi nebze iyi uöarım iyi olur içini ferah tut iyi gelecek
Merveedd Kumsi bu kusma illeti ne yaparsan yap önleyemiyorsun 8 9. Aylarda kendiliğinden geçiyor malesef( çok çeken biri olarak)😊
Merveedd Kumsi valla ben 5.aya kadar kusmuşum hep o ayı bekledim ama hayal kırıklığı yaşadım inş siz yaşamayın😂
Minikprensannesi Kumsi seni çok iyi anlıyorum 3. Aydan 4. Aya kadar bizde öyleydik 3. Ayda oglum hiç kılo almadı bizde öyle verdik biberon almadı mamayı reddetti benı emmek istedi sütüm yok denecek kadar çok az doymuyo doymadıgı için aglıyordu çok kötüydü ben kendi gögsümün yanında büyük sırınga aldık yanına böyle kuşların beslendıgı hanı ınce hortumlar olur ya ondan koyduk gogus ucumla beraber onu agzına koydum farketmedigi zaman mamayı içiyordu ama farkettıgı zaman memeyıde almıyordu çok zorlu bi süreçti 3. Ay donemı genelde atak haftaları oluyo geçicektir insallah
Minikprensannesi Kumsi bak şeyde ypabılırsın biberonunu degiştir mamasını degiştir biz bide öyle yaptık genede çok içmez mamasınu ama yetecek kadar içiyo yavaş yavaş inşallah düzelir
Kumsi Minikprensannesi ah o kadar zor o kafar yipratici ki anlatamam. Zaten cok aglayan bi bebek heo oyun oynamak heo gezmek heo kucakta hoplamak istiyor birde bu kilo meselesi iyice canimi sikiyor. O kilo alsin diye ben 5 kilo aldim stresteb olan sutlerim de azalıyor. Sagiyorum onu da ıciremiyorum ki bu gunler gecsin ozler miyim emin degilim..
Minikprensannesi Kumsi benım oglumda öyleydi hala öyle kucak hastası hep kucakda gezer hiç durmaz ama geçiyo da işte zor geçiyo
fatma1965 kusan bebekler iöçin uygun mamalar var, belki doktoruna sorsrsın, ben aptamil ar kullanmıştı
Ruziray Kumsi bir arkadaşımın bebeği 5 aylık dogdugundan beri emmemis reflüsu varmış meğerse sürekli kusuyormus mamalarida Doktor refluye uygun bi mama önermış Öyle olabilir seninde doktora gidinn
Handecelik Kumsi üzülme tahlilleri yaptır tabiki ama kilosu çok az da değil. Benim bebeğim de uzun süre mama kabul etmedi. Hala da anne sütüne de mamaya da çok düşkün değil. Tüm tahlilleri normal çıkıyor. Bütün bebekler puf puf olmak zorunda değil. Doktor bizimkiyle çiroz diye dalga geçiyor. Benim bebeğim 15 günde 1 gram bile almadı bir ara. Şimdi de öyle yine 6 aylık 6100 gram. Hem de 3 kilodan fazla doğmuştu. Kusması vardı fışkırarak 4. Ayın sonunda bitti İhmâl etme ama üzülme de
Kumsi Handecelik demir ve b12 eksikligi cikti takviyelere basladik simdi saglikli olsun da kucuk olsun varsin..