thetellus_ Kızlar oğlum 10 aylık hafif ateş hapşırık, burun akıntısı var surekli gözlerini ovalayip kulaklarını cekiyor. İlk defa hastalandı ne yapmalıyım? Bu konuda tecrübesizim?
Umayinannesi thetellus_ odasına yarım sogan kesip üzerine karanfil batırıp yakınına bırak rahat nefes almasını sağlıyor ,ateşi varsa çoraplarını limonla nemlendirip giydir düşürmeye yardımcı oluyor
lgsya thetellus_ 9 aylık bızde uc gundur öksürük hapsurma vardı ben ayaklarına gıydırdıgım corapları lımonlu suya batırdım sıktım gıydırdım ustunede bır kat kuru corap grıpe ıyı geldıgını okudum gercekten de bıze cok ıyı geldı yatagının basına sogan koydum burnu hafıf tıkalı gıbıydı gun ıcınde ıkı uc kere actım oksurugu ıcınde bır tatlı kasığı tereyagı erıtıp ıkı tatlı kasıgı pekmez koydum bır dk kaynadı sonra az mıktar su koydum oksurugumuzu kestı 6 ay sonrası verelebılırmıs ama sıztabı dokturunuza tanısın . Saydıklarım ılac kullanmadan bızı ıyılestırdı sukur 🤲🏻
Ozge-ylmz- Benimde oğlumn bogazndan hırıltı gliyo bu başlangçmı acaba hastaneye götürmedik sadece hırıltı var