MDoruk 9 aylığız. Tüm diş belirtilerini yaşıyorum ama üstte hic kabarma yok. Üst dişler kabarmadan çıkar mı
Aysezehra MDoruk ya bizde 8 ay 13 günlüğüz geceleri 100 kere uyanıp emiyor geri yatıyor sürekli dönüyor alt iki diş çıktı acaba hala dişten mi bilemiyorum
Duygu-Y MDoruk pek mümkün değil oğlum 11aylık alt dişler kolay çıktı üst diş büyük olduğu için hem şişiyor hem baya zorlandık biz 😢
MDoruk Aysezehra bende aynı durumdayım salyası falan çok arttı hafif ara ara ishal ateste uğruyor ama üstte bi kabartı göremiyorum 🙄
Aysezehra MDoruk yolu yarıladık az kaldı az her kimler çocuk büyüdükçe dertleride büyüyor desede bence büyüdükçe bazı sıkıntılar azalıyorda içimizi ferah tutalım kardeşim güneşli günleri göreceğiz inşallah 😂
Mariacanel MDoruk şundan ötürü sordum benim oğlumun tek tek çıktı dişleri bir üst bir alt bir üst bir alt belki sizinde öyleyse üstte kabarma yoksa alttan mı geliyor dicektimde ondan
MDoruk Mariacanel olabilir sabah dikkatli bakıyım. Göstermiyorda hiç hemen kitler ağzını o yüzden cok bakamıyorumda neler oluyor 😇