Best11 Bebeğinizin geceleri altını değiştiyor musunuz? Sabaha kadar bayağı doluyor çünkü. Değiştirince de uyanıyor. Ama içim de el vermiyor. Siz ne yapiyorsunuz?
Nimet-efebspnr38 Best11 valla Bende aynı pişik okur DİE değişiyorum uyanıyor ama gerı emzirme pozisyonu alınca uyuyor
_caglabebek Best11 ilk zamanlar degisitiriyordum simdi 5 aylik ama uzmanlar gece degistirmeyin diyor uyku duzeni bozuluyormus bende degistirmiyorum geceleri artik gene 12 gibi bi degistiriyorum sabah kacta kalkarsa
1prens1prensess Best11 kakasını yapmadığı sürece uyandırmıyorum doktorumda pek önermemişti zaten uykusu bölünür diye
Sare1616 En son 12 de alıyorum bidaha sabah 5 de alıyorum biraz uykusu açılıyor hemen besleyip sallıyorum
Tahannesi25 Best11 en son 12 gibi değişirim sabaha kadar durur ellemem alıştı Bi sıkıntı olmuyor da kaka yapmaz ise tabiki
Momster Ufaktan değiştiriyordum. Şimdi 1 yaşında. 12 de değiştiriyorum sabaha kadar değiştirmiyorum. Normalde sleepy bio kullanıyorum ama o sızdırıyor gece dayanmıyor o yüzden bir tek gece uyurken prima takıyorum
Premsesannesi355 Best11 ben 11 gibi felan yeniliyorum primaya gectigimden beri sabaha kadar duruyo yoksa uykusu ayiliyo bez dolu olsada kuru kaliyo o yüzden için rahat 😊
elmalikurabiye Best11 baslarda zaten emzirmek icin uyandiginda degistiriyodum. tek uykuya gectiginden beri degistirmedim bende. ona biraktim bu karari yani 🤭 pisik onleyici krem surerseniz birsey olmuyor korkmayin
Zlm Best11 ben degistirmiyorum en son uykusundan önce bağlıyorum sabah kadar duruyo yada uyanasiya kadar bazen saçma saatlerde uyandığıda oluyo çünkü şimdi sleepy nin gece kilodu diye bisiyi bat onu aldım bakalım 🤔☺️
MucizeKalbim Aslinda gerek yok..ben gece prima kullanıyorum. Gunduz molfix. Prima tasirmiyor. Nerden baksan 10 11 saat sabaha kadar kalıyor
Sedanindenizi Best11 Gece kendim de yatarken aliyorum en son somra sabah 8 e kadar duruyor. Gece altini acarsam uykuyu acar bolunur uykusu gerek yok
limonlukarpuzzz Best11 gece kaka yapmiyorsa degistirmeyin uzmanlar sağliksiz uyku uyudugunu ve aliskanlik yaptigini hep o saatte uyandiğindan bahsediyor.. İlk 20 gun kadar degistirdim sonra degistirmedin o 20 gun icerisindede kaka yaptoginda degistirdim sadece..
Ezgiyksl Best11 yatmadan değişiyorum sabah uyanınca ilk işim yine bez değişmek oluyor gece çok doluysa değişiyorum geri uyuyor.