Meryemdgnr Kızlar benim dört ayın içinde oğluşum var ellerinizden öper 🥰hangi oyuncakları önerirsiniz beden, zihin gelişimi için fln siz hangi oyuncakları tercih ettiniz bu arada ilk bebeğim biraz tecrübesizim☺️
Noname21 Meryemdgnr dört ay çok oyuncaktan anlamıyor. Onlar için senin ne anlattigin çok 8nemli.benimki 23 aylik olacak. Bem farketmedim ama o aylarda ona söylediğim şarkılar renkler sayılar falan ilk konuşmaya başladığında baktim tekrar ediyor. Yani oyuncaktan çok sözcüklere odaklan. Illa alacağım dersen el kuklalari ve flaş kartlar alabilirsin
Tahannesi25 Meryemdgnr şuan onlar pek oyuncak anlamıyor ama Biz oyun halisini kullanıyoruz, ayrıca cingirK ve hafıza kartları ile devam ediyoruz, şimdilik bunlar mutlu ediyor bebeğimi ve etkisini görüyorum
Meryemdgnr Noname21 erken olduğunu biliyorum aslında ama dediğin gibi aktivite tarzı şeyler olabilir diye doktorum da önerdi mesela yer halısı oluyor veya eline ayağına fln bağlamalı şeyler olabilir mi oyuncak olrk onları kast etmiştim aslında
Noname21 Meryemdgnr oyun halısı alabilirsin onlara birseyler bağlanıyor. Muziklileri falan var. Ben camasir sepetinin deliklerine rengwrenk kumaşlar baglamistim oyalanmisti