CerenArya Aylığız bebeğim oturmak istiyor sürekli ve doktorumuz ayın sonuna doğru ek gıdaya geçeceğimiz için mama sandalyesi almamızı istedi öneriniz nedir
Deletedmom27337 CerenArya baby care flex lüx aldım memnunum ben. Kıxımda severek oturuyor. Oturağa oturunca kenardan sarkma gibi bir olayı olmuyor boyu yetmiyor. Çünkü tepsi kısmı yukarıda biraz. Restorantlara falan gittiğimizde plastik olanlardan getiriyorlar. Ondan hemen sarkıyor birde sert geliyor galiba hemen kalkmak istiyor.
Elyel CerenArya Kraft Tapas öneririm. Mama sandalyesinin oturma yeri gerçekten çoğu mama sandalyesine göre geniş ve kullanışlı. Ayaklarının açısı geniş olduğundan dolayı sallanmıyor, düşme tehlikesi yok. Oturma minderi deri. Temizlemesi kolay oluyor
CerenArya TurkerNoyan bebeğim biraz fazla rahatına düşkün seveceğini düşünmüyorum yine tşk ederim yorumunuz için 😘♥️
CerenArya Deletedmom27337 evet şimdi baktım çok güzelmiş fiyatı azcık diğerlerine göre yüksek ama görünen o ki hak edio ekledim favorilere tşk ederim 😘
BusraDefneozel Kiwi koala modeli bebeklerin mama sandalyesjnde ayaklarini sallamadan oturmasi sart bende 4 aylikken almostim sirt kosmi 3 kademe yaslanma olmasi cok iyi birde ayarlanabilen boyu var o konudada oldukca kullanisli tavsiyemdir
Deletedmom27337 CerenArya deri kılıfın üzernde birde sünger kılıf var. Kirlendiği an deriyi bezle silip sünger olan kısmı makinede yıkayabilirsin :) emniyet kemeride var. Ben kızım belki oyalanırken uyursa kımıldatmayım diye bunu tercih ettim. Şimdi iyi ki almışım diyorum :)
Ezgialp CerenArya joie mimzy xl mama sandalyemiz ama bebeğim sıkışıyor sanki, en dik ayarda bile dik oturamıyor ya da biz mi ayarını beceremiyoruz bilemiyorum, kayınvalidemlerde şoka gelenlerden var kızım 10 saat otursun gıkı çıkmıyor ama evdekinde çığlık kıyamet al beni burdan diye ağlıyor tavsiyem şoka bime gelenlerden alın.