ipekk05 Arkadaşlar merhaba 3 aylık bebeğime sağdığım sütlerimi lansinoh yavaş akışlı biberonla veriyorum ama bebeğim içerken biberondan cızz cız diye rahatsız edici ses çıkıyo özellikle geceleri o ses rahatsız ediyo birde süt köpürüyo o ses çıkarken üstü baloncuk baloncuk oluyo sütün sizdede böyle oluyomu acaba
Emineg35 ipekk05 aynı biberon bizde de var. Aynısı oluyor. Ama akışına aldanma eğer emiyorsa bebeğin emzir arkadaşım. Meme reddi yaşama. 6. Aya zor geldim meme reddiyle uğraşa uğraşa. Zaten azıcık azıcık emiyordu. Yaşamanı istemem. Biberonu verme.
Skylifee006 ipekk05 canım aynısını ben kullanıyorum. O ses antikolik biberon olduğu için. O delik biberonun içindeki gazı çıkarıyor o yüzden kabarçık oluşturuyor. Bebek gaz yutmasın diye. Normal olanıda var lansinohun onu al bence antikolik olanı rahatsız ediyorsa
ipekk05 bugrannannesi memeyi 2 ayda bıraktı zaten sağıp veriyorum bazende keyfi isterse emiyo memeyi ☹️
ipekk05 Emineg35 maalesef memeyi 2 ayda bıraktı ne yaptıysam döndüremedim arada keyfi isterse emiyo sadece onun harici sağıp veriyorum
Emineg35 ipekk05 yeni nesil bebeler meme sevmiyormuş. Öyle çırpındım ki emsin diye. Artık pes ettim. İnan ilk 4 ayını hatırlamıyorum çocuğun. Öyle stres öyle zor günlerdi ki. Meme açık hadi oğlum diye diye geçti.
ipekk05 Clouds anlamadım şimdi biri hava yutmaması için o ses çıkıyo yazmış sizde hava aldığından diyorsunuz aklım karıştı 🤔
Clouds ipekk05 köpük köpük oluyor diyorsunuz, gözle görüşür bir hava oluşuyor demek bu. Bendr lansinoh sağma pompasının biberonu ile veriyorum bazen, aynı durum söz konusu. Normalde dr.browns antikolik biberon kullanıyorum gaz yapmaması için.
didemblr O ses hava tutmaması için kurulmus antikolik valf düzeneğinden çıkıyor canım hava ağızda birikecegine biberonun içinde birikiyor o yüzden baloncuk baloncuk oluyr ben de kizima lansinoh kullanıyorum ondan bliorm ve çok memnunum. Bebeğim meme reddi yaptıktan snra kesfettm ben de denedigim 5. Biberon
ipekk05 didemblr çok teşekkür ederim canım hava aldığından olmuyo dimi arkadaşın bi tanesi hava aldığından o ses çıkıyo yazmışta bu arada bizde avent kullanıyorduk bebeğim onda rahatsız oluyomuş gibi içerdi lansinohu deneyim dedim bunu mememi emer gibi keyifle içiyo çok sevdi ama o ses ve baloncuklar kafama takıldı işte,
ipekk05 Emineg35 gerçekten öyle şimdiki bebeklerde var bi tuhaflık eskiden annem 5 çocuk büyüttük hiç birinfe böyle memeyi bırakma vs yaşamadık diyo bende bir ay memem dışarda dolaştım evde sürekli ağladı istemedi en sonunda pes ettim sürekli beni red etmesi psikolojimi yıpratmıştı artk , sütümü alsında emmeyerekte olur dedim artk 😥
fgnrcp2704 ipekk05 bende de var o biberondan ama ben çok nadir kullandığım için farketmedim ses mi cikariyomus 😂