Gececekbugunler Sevgili anneler, oyun çiti olarak ne kullanıyorsunuz? Hangi marka? Bir de en çok merak ettiğim, kaymıyor mu o çitler?
eceunverkanra Gececekbugunler Yok kaymiyor baya saglam😌 Ben unigo kullanıyorum indirim zamanında almistim su an cok pahali ama pilsan angel kullanan arkadaslarim cok memnunlar ebebekte var tavsiye ederim🙃
Gly_87 Gececekbugunler pilsan angel kullaniyorum hic kaymiyo,altinda yere yapisan vantuz gbi seyler var
Keremikoo Pilsanin şok markete gelen citlerinden aldim 2 paket kurduk saglam duruyor. Bebegim daha hareketlenip emeklemeye baslamadi ama en azindan guvenli bir alan olacak kullandigimda. Plastigi de saglam cocuga zarar verecek uc sivri kenar da yok.
Gececekbugunler eceunverkanra unigoya resmen el değmiyor artık. Hamileyken almadığıma çok pişmanım :( inanılmaz pahalı artık
eceunverkanra Gececekbugunler bebek urunleri resmen oyle indirimde gordugum seyi almadigimda sonra cok pisman oluyorum 🥺 pilsan angel’de unigo gibi aynı, saglamligi ve kalitesi de iyiymis ona bakmanızı tavsiye ederim
MutluYaprak Gececekbugunler altında kaymayı önleyici birşey yok ama halıda duruyor benimki öyle bi kayma felan yok ve oğlum baya üstüne yükleniyor ama baya sağlam