Edoliiii Anneler size bir şey sormak istiyorum bebeğim 1 aylık emzirirken bebeğimin kafası çok terliyor sanki Suya dolmuş gibi terliyor böyle olan var mı sebebi nedir
Lulemom Edoliiii bizdede oluyo 1.5 aylık, emerken bebekler çok fazla efor sarf ediyo. O yüzden öyle oluyo.
Mdnbilge Edoliiii canım çok normal benim bebeğinde öyleydi baya araştırdım. Bebeklerin kafasındaki ter bezleri daha hızlı çalışıyormuş bebeklik döneminde
Banu- Asliiibensu Tırnaklarını kesin eldivenleri takmayın bence. Ten teması yapsın dokunsun böyle böyle tanıyacak. Bşr bir iki hafta sonra çıkarmıştık.
Asliiibensu Asya2 kaç ay taktın beniö bebegim 1 aylık oldu da ne kadar daha takmamoz laızm merak 3diyorum
Uras0907 Asliiibensu ikinci ayına girince çıkarılması gerekiyor en geç. Ondan sonra ellerini incelemeye başlıyor zaten
Yazannesi1 Edoliiii 4 aylık hala ter içinde kalıyor emerken saçıda yok çok 😬 ense komple ter oluyor 🙈
Seybet Asliiibensu ben sadece bir hafta taktım 🤣 yüzünü cizmesin diye takıyoruz gündüz ben kontrol ediyordum yatarken de yarım kundak yapıyorum zaten eller kapalı diye takmadım. Dokunsun öğrensin duyuları gelişsin çıkar sende