Balkiz20 Kızlar 6 ci ayda vurulan aşıdan sonra duş aldirabiliyor muyuz bugün sormayı unuttum şuan 37.8 de ateşimiz duş aldirsam olur mu bı zarari bilenler beni yönlendirebilir mi
Balkiz20 91817161 Evet canim biz sabah yaptırdık huysuzlugu vardı sabahtir şuan da ateş oldu şimdi ateş düşürücü verdim halen düşmedi
Teemo07 Balkiz20 bizde dün olduk, birşey demediler bende sormayı unuttum. Ama isterseniz eklem yerlerine ılık bez koyun. Sıcagını alır. Ben 3. Ay aşısında yapmıstım.iyi gelmişti.
Teemo07 Balkiz20 hiç bir aşısında ateş yaşamadık biz. Dün de 6. Ay aşısı oldu, herhangi bir etki yaşamadık.
selambensid Balkiz20 benim kızım 6 aylık aşılarında bronşit oldu. Anneler çok dikkat edin doğru aşı yapsınlar. Çok zor atlattık. İlaçlar hastanede yattık buhar şuruplar fitil. Mahvolduk.. zaten zayıftı hastalıkta tekrar zayıfladı. Çok dikkat edin canım anneler 🙏🏻💜😔
Balkiz20 Miniminimini biz iki tane asi olduk bı tanesi özel doktorumuzun yaptığı asi isteğe bağlı birde sağlık ocağında olduk
Teemo07 Miniminimini 3 tane. 2 aşı, 1 damla Beşli karma 3. doz ve hep b nin 3. Doz aşısı. Bir de çocuk felci (opa) damlası veriliyor.
Teemo07 Balkiz20 en iyisi aşıdan sonra ıslak bez takviyesi yap. Ateş yükselmeden vücudun sıcağını alıveriyor.