denizzzz95 4 ay 5 günlük oğlum çok hareketli Son 10 gündür örtündüğü battaniyesini tutup kafasna kadar çekiyor ara ara Az önce uyuttum öyle sadece bacaklarnı örttüm mutfağa geçtim içerden ses gelmeye başladı anlayamadım bi koştum çekmiş yine yüzü komple kapalı açamıyor çırpınıyor😢Nefessiz kalmış yüzü kıpkırmızıydı 😢😢😢Eşim işte geç geliyor sadece bikaç dakikalığına mutfağa gitmiştim..Elim ayağım titriyor hala..Allahım kimseye yaşatmasın evlatlarımıza uzun ömürler versin o kadar kötüyüm ki gözümn önnden gitmiyor😢😢😢Sizlerde çok dikkat edin her gün yeni bi huy ne yapacakları belli değil..Allah korusun 😢😢😢Kundak asla istemiyor hiçte yapmamıştım.Sıkı giydirip örtmeden yatıracağım artık 😢
Singlemom denizzzz95 çok tehlikeli gerçekten Allah korumuş biraz kalın giydirip ince battaniye örtün yada uyku tulumu.kızım 2 yaşında hala korkuyorum uyku tulumu giydiriyorum
7412002 denizzzz95 geçmiş olsun Allah korusun yavrularımızı benimkide geçen gün balkona çıkmıştı trabzanlarimizin arasincok geniş balkonda görünce öyle bir kostum ki normalde tesettürlüyüm pijama şort çıktım balkona o kadar korktum ki akşama kadar ağladım baya atamadım üzerimden şimdi heryer kilitli ve sürekli peşindeyim alllah korusun hepsini
Aybersa denizzzz95 Allah korusun ,17 aylık hala üstünden atıyor şimdi örtüyü ,ama önceden yüzünü örtuyordu. Çok dikkat edin, uyku tulumu alın , yanınizdsn ayırmayın ,Allah bizlere bağışlasın Rabbim evlatlarımızi🤲🤲
Evcilkaktus denizzzz95 geçen benimde başıma öyle geldi ince bir battaniye örtmüştüm gece bir an uyandım baktım başına kadar çekmiş çırpınır gibi yapıyordu bende o şokla gözlerimi bir açtım korktum vallahi şimdi yatağının altına sıkıştırıyorum battaniyenin uçlarını üstüne çekemesin diye
Tombikdonerartikcokpahali Çok geçmiş olsun uyku tulumu alın sizde rahat edin çocuğunuz da sıcak olsun 😊
denizzzz95 Singlemom neyle örtsem bile hepsini çekiyor asla örtmem artık durumumuz da sıkıntılı elme para geçer geçmez tulum alacağım😢
Tr6615 7412002 bu korkuyu bende yaşadım gerçekten yaşayan bilir benim kız gözümün önünde sarktı kazağın ucundan yakaladım o korku o sinirden ağlamam 2 gün kendime gelemedim …😥
7412002 Tr6615 insan aklını kaybediyor ya dusseydi ya görmeseydik allahimmm düşünmek bile istemiyorum çok korkunç cok
Adkut denizzzz95 aynısı bugün başıma geldi. Bi nescafe yapayım dedim. Mutfağa gittim çekmiş battaniyeyi 3 aylık benim d e
haziranin25i denizzzz95 uyku tulumu al kuzum. Uyku tulumu öncesi ellerini kollarını muhakkak battaniyesinin üzerine bırakıyordum şimdi uyku tulumu giydiriyorum kafam rahat
denizzzz95 haziranin25i Elleri hep battaniye üstünde kenarlarada sıkıştırıyorum ama bi şekilde çekiyor😢 uyku tulumu alana kadar örtmeyeceğim 😞
hyt_50 denizzzz95 Allah korusun cnm battaniye yi kolları dışında beşiğin kenarlarına sıkıştırsanız benim kızımda öyle yapmaya başladıydı ben öyle yapıyordum halende yapıyorum
Naz_1905 denizzzz95 bnde bundn çok korkuyorum hep battaniyeyi altina serdm yanlarından üstüne örttüm kundak gibi
Mericcc denizzzz95 ben de yaşadım aynı şey geçen gece o geceden beri uyuyamıyorum hep basindayim uyku tulumu aldım onu giydircdm artık. Allah korusun