Eminos Defnemiraymoms en az 3 gun deneyin onu birakmayin 4-5 gun daha iyi rahatlatiyor bende etki etmiyor demistim ama buyuk oglumda da kucuk oglum da da ise yaradi
Defnemiraymoms Feride_Ali sarımsağı edip zeytinyağına koyuyorum dolapta bekletiyorum gece yatmadan ayak altına sürüp çorap giydiriyorum sabaha kadar bekletiyorum
Gzdzeynep Defnemiraymoms ayva yaprağı çayı. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama ben iki yaşındaki kızımda denedim prospanın kesmediği öksürüğü kesti. Ayva yaprağı ıhlamurla demleyip içirdim kendim de içtim tadı da baya iyi oluyor.
Aysegulsvg Defnemiraymoms dediğim şekilde serum fizyolojik uygularsanız günde 5-6 kere 2-3 günde atlatacaktır emin olun
slnvlkn Defnemiraymoms benim oğlumda aynı 3 haftadır düzelemedik verilen ilaçlar alerji yaptı, kanına baktılar enfeksiyon çıktı ateş yapabiliyormuş cuma günü tekrar gidicez bakalım bu sefer ne denilecek Allah şifa versin tüm bebeklere 😔
Gulcin2934 Defnemiraymoms antibiyotik ile atlatabildik bizde ama bide pekmez tereyağ su önermişlerdi. Onuda yapmıştım 90 ml kadar kaynamış suya 1 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı kadar tereyağı veriyordum