Ahsen2019 Kızlar elimde görümcemden aldığım travel sistem bebek arabası var ama çok hantal geliyor kullanmakta güçlük çekiyorum. Kızım 3 aylık ve baston arabaya geçmek istiyorum ,önerisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ?
Sareninannesiii Ahsen2019 ben e bebekden 500 tl ye Baby plus rocket baston araba aldim ve cok memnunum merdivenlerden icinde kizim varken indirebiliyorum kucagimda okadar hafif ve cok kullanidli tavsiye ederim canim
Esinkrglle Ahsen2019 ben de travel kullandım doğumdan itibaren ve aşırı zor tak sök taşı çok zahmetliydi kızım 11 aylık oldu biz de yeni baston pusete geçtik ohh be dedik gerçekten 😄 chicco lite way 3 aldık memnunuz tam yatıyo koltuğu uyuyunca rahat ediyo. Tabi ki küçük bebekler için pusetli travel arabalar daha konforlu onu söyleyeyim bel desteği olmadığı için bastonlarda...
1mom1baby Ahsen2019 e bebeğin rocket arabası çok güzel onu kullanıyorum memnunum hatta taxi diye yeni araba çıkarmış o nasıl bilmiyorum ama fotografta ikisi arasında fazla fark yok gibi bi bakın