Mustafamaras Arkadaşlar doğumdan sonra baya saçım dökülüyor hic bu kadar dökülmemisti resmen sac kalmadi top seklinde sacim dökülüyor sizde de olmus muydu olduysa nasil gecirdiniz bu zamani
Utkucan Mustafamaras aynı sorun var oğlum 7 buçuk aylık oldu hala durmadı arkadaşım tresan sarımsaklı şampuan önerdi bugün aldım deniycem
Sedakcby Kafamda saç kalmadııı😪😪 kan aldırdım tahlil yaptırdım herşey normal çıktı ama 7 aydir dökülen saçımın haddi hesabı yok
Mustafamaras Sedakcby benimde oyle hatta kan yapıcı ilac ve vitamin ilaci yazdirdim kendime saglik ocağında ama gene faydasi olmadi artik sac kalmicak kel olacam diye korkuyorum 🤦
Mustafamaras Utkucan 7 buçuk mu oysaki ben 6 aylik olduğunda biter diye umuyordum cunku cevrem sut veriyorsun bebege o yuzdendir diye dedi
Edatekk Benimde doğum sonrası avuç avuç döküldü ön tarafta açılma bile oldu. Halales diye bir marka doğum sonrası dökülmelere öneriyorlardi ilk başta inanmadim ama sonra basedemeyince aldım. İnanılmaz şekilde azaldı dokulmem kesinlikle öneriyorum
Sedakcby Mustafamaras evet ya saçımı toplayınca yanlardan derim görünüyo aralardan😅 morelim bozuyo valla
Utkucan Mustafamaras Yok malesef ya hiç durmuyor arkadaşımda da olmamış ama tresan durdurmuş onunkini bakalım benim ki nasıl olacak
Mustafamaras Sedakcby offf hic boyle tahmin etmezdim nasil bişey ya bi ara kanser oluyorum diye ödüm koptu o derece vala
Sedakcby Mustafamaras ay allah korusun bende çok korkarim hastalık hastasıyım zaten 😂 benide korkutmustu. Emziriyoruz diye illaki işte
Bsrkk Mustafamaras ilk 2 ay normal dökülüyordu ama 2. Aydan sonra başa çıkamadığım bir dökülme var her elimi attığımda top top geliyor elime. Derdime çare arıyorum ama hormonlar kendini toplayana kadar pek umut yok gibi bebeğim 3,5 aylık 😕
Mustafamaras Bsrkk benmde aynisi bebegim 3,5 aylik evin heryerinde saç görmekten gına geldi bana artik ya
Melikegunes- Mustafamaras normal şuan ikinci bebegime dogum yaptim 3 aylikken dokul.eye basladi ve hala dökülüyor. Ilk dogumumdada olmustu kizim 4 aylikti 7 8 aylik falandi durmustu hic bisey yapmadım kendi kendine kesildi. Bebek anneyi tanimaya basladigi zaman sac dokulmeye basliyor derler ne kadar dogru bilmiyorum ama
Mustafamaras Melikegunes- insallah canm ya boyle giderse sac kalmaz insallah 7 8 ayliga gelene kadar daa sac kalır diye umuyorum