Seymacr Talhaninannesiii günde bir kez 5 damla kullandık ama gaz damlası değildir biogaia 🧡 gaz için ekstra damla kullandık biz
Acelyaooacelya Talhaninannesiii her sabah aynı saatte 5damla. Cok faydasını gorduk bızı cok rahatlatmıstı ama cogu insan da faydasız diyor
NurMelisa Ben 1 Aydan itibaren kullanıyorum. Faydasını gördüm. Gece uykusuna yatmadan 5 tane damla veriyorum.
Mervekaynak Talhaninannesiii biogaia gaz ilacı değil bağırsak düzenleyici . Sam simplex kullabilrisiniz ben onun faydasını gördüm.
eefsun Talhaninannesiii her sabah ayni saatte 5 damla. Arti sab simplex kullandik. 3 ayin sonunda biogaiayi kesti (kolik gectigi icin), sab simplex 1 ay daha devam dedi doktor
Kayram64 Talhaninannesiii biogaiya gaz ilacı değil bağırsak düzenleyici bir probiyotik. Günde 5 damla şeklinde ve aynı saatte vermen gerekiyor bizde pek işe yaramadı yanında ayrıca sap simplex kullandık o da fayda etmedi inşallah siz faydasını görürsünüz.
NilAsyaMom Talhaninannesiii gaz damlası DEĞİL bu kuxum probiyotik 👍🏻 Bağırsak florasını destekliyor. Ben gece veriyordum Kİ gece çok ıkınıyordu iyi geliyordu 3. Ayda bıraktırdı doktor