ismimuamma 43 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor, kucağımda durmak ve uyumak istiyor. Doymuyordur diyenler için kontrolünde doktoru kilo alımı normal demişti 🐣
Patilimom ismimuamma bazı bebek meme bağımlısı oluyo gerçekten benimki de kilo alırdı bezini doldururdu emmekten kusardı artık ama memeyi bırakmazdı. Sabaha kadar da bırakmayınca aylarca en son dayanamayıp emzik verdim geceleri tokken 🤦🏻♀️
emirinannesii suan cok kücük sizin kokunuzu istiyor bizim ki 2 ay 1 haftalık hala böyle emmese bile meme ağzında uyuyor 😁
ismimuamma emirinannesii doymuyor mama ver diyenlere üzülmekle beraber acaba haklılar mı diye de içten içe soruyorum kendime 🥺 teşekkürler ☺️
emirinannesii ismimuamma doktor ne diyorsa o 🙈 benim bebeğimin kilosu azdı 40ından sonra mama ve meme devam ediyorum yeter ki tok olsun
ismimuamma Patilimom emzik vermeyi bende istemiyorum ama bazı zamanlar mecbur kalıyorum hoş pek aldığını da söyleyemem 🤷🏻♀️😂
Patilimom ismimuamma evet sonradan verince almıyolar benimki de almıyodu elimle tutuyodum ama beni emmesindense uyurken elimle emziği tutmak daha kolay geldi valla 😂