4ekimannesi 8 günlük bebeğim var günde 3-4 kere kaka yaparken 2 gündür hiç yapmıyor normal mi kabız olduğunu nerden anlayabilirim
Bubenimoykum 4ekimannesi kaşar peynir yemeği kestiğimden beri düzeldi bizimde yoksa 1 haftayı buluyordu birde ben günde 3 4 tane hurma yiyiyorum oda çok etkili
Melisa678 4ekimannesi Ayni benimde 2 gündür yapmıyor 40 günlüğüz durmadan ağlıyor damla kullaniyoruz henüz faydasını gormedim
Yasemin38 4ekimannesi sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal canım sütün yağlı ise ondan olabilir
Miniknur Bu günler artarsa dikkat edin benimki 16 günleri buldu. Süt ürünleri alerjisi çıktı diyete düzeldi
Miniknur 4ekimannesi valla sorun yok modundalardı. Karnı yumuşaktı benimkinin de. O yüzden hep sorun yok dediler. Ama alerji olduğunu gastroentoloji bölümü anladı o bölüme gidin
Irmakprensesinannesi Melisa678 masaj yapın karnına dereceyle uyarı verin en son çare fitil verin direk ypior bizim doktorumuz 4 güne kdr ypmzsa fıtık verin dedi öyle gidiyor 2 ay 8 gunluguz
Miniknur 4ekimannesi yok bekle cnm. Benim 5 gündü birşey olma dedim diğer kaka 8 oldu böyle böyle 16 gün oldu son 2 buçuk ay böyle yaptı. Sorun olmadı allahtan :/ ama üst üste 12-13 gün yapmadığı olursa gidin ayda 2 kaka yani
Miniknur Yasemin38 bana da hep öyle dediler o yüzden geç teşhis oldu. 10 günler arttı 16 oldu. Alerjiymiş meğer.