Kalimbanne Ahhh 21 ay hiç hasta olmadı bu çocuk o kadar tecrubesizim ki 😢 Cumartesi günü ateşi çıktı idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik tedavimiz devam ediyor Bugun de öksürüğü burun akıntısı başladı 😔 ne yapabilirim en doğal
Ogullarinaasikanne Kalimbanne ayak altlarina limon sürün grip icin. Ates icinde zeytinyagi ve sarimsak karistirip surebilirsiniz. Öksürük icin cok sey biliyorum ama bebeğinizin icebilecegi en dogal. Bal ve limon yada pekmez ilitip verebilirsiniz. Yada prospan diye Doğal öksürük surubu var onuda kullanabilirsiniz. Cok gecmis olsun bu ara grip salgini var benim cocuklarimda yeni yeni atlatıyolar
siblss Kalimbanne buradan tanışıp sevdiğim bir arkadaş önermişti. Tereyağını eritip pekmez ile karıştırın sabah akşam 1 kaşık verdim ben iyi geldi .geçmiş olsun
Balkokulumm Kalimbanne ayaklarının altına vicks sürün 6 aydan sonra kullanılıyor zaten zararı olmaz çorapla uyusun benim kızımın ertesi gün kesiliyor öksürüğü ve zeytinyağı ile kara biber az ılıtıp göğsüne ve sırtına sürün sıcak bir havlu ile güzelce sarın ertesi günde sıcak bir duş birşeyciği kalmaz Allahın izni ile🏵️