E_doga MutluU baget tavukları atın düdüklüye suda eklemeyin tandır usulü pişsin. Ben çok yorgun olunca öyle yapıyorum😀
MiracAlpinveUmutunAnnesi MutluU Ispanaklı gül böreği Kakaolu kek Birde az bi sarma sarmak istiyorum Soslu mantı Yanina da çay
Zehramine @MutluU uyutabilsem yapacağım bir şeyler ama uyumuyor ki u yu mu yor. İki gündür güzelce uyuyordu ama bugün hiç. Çıldıracak gibiyim şu an 🙄😔
MiracAlpinveUmutunAnnesi Seydameva Anam yeminle geçen aklıma geldin 🌸 Ya nasılsın bayadır görüşemedik meva nasıl 😍
Seydameva MiracAlpinveUmutunAnnesi ay yorgunum yorgun😂 bebekler beni gün içinde mahvediyor 😂 mevoşum bu aralar alerji sanırım genzi tıkalı hep alerji ilacı verdiler inşallah iyi olur bir An önce. Küçük oğlan 5.5 aylık oldu büyüyoruz 🙈 sen nasılsın bebeğim nasıl
Zehramine @DenizSayerr bi de ağladı ki zor susturdum ben de ağladım artık. Allah yardımcımız olsun bazı günler çıldırtıyorlar gerçekten 🙄😬
MiracAlpinveUmutunAnnesi Seydameva Geçmiş olsun canım bizde bu aralar hep hastayız Alp icinde alerhi şurubu verdiler devamli hasta önce boğaz enfeksiyonu sonra kulak enfeksiyonu simdide faranjit olmuş 😑
Seydameva MiracAlpinveUmutunAnnesi o kadar dikkat ettiğimiz için tüm bunlar dikkat etmesek bıraksak hiç bir şey olamayacak