Rehoo Kızlar bebeğim 7,5 aylık ek gıdayı reddediyordu ama muzu seviyor bende hep muzlu yapıyom bişiler. Ortasını alıyorum ama yinede kabızlık yaparmı
Cheddar Rehoo bebekten bebeğe değişir. Benim kızda çok sever ek gıdaya başladığından beri her gün yer şuan 26aylık hiç kabız olmadı maşallah :) fazla vermeyin sadece küçük olduğu için
Petitom Rehoo canım benim bebeğim her gün yer muz kabız yapmadı hiç patates çok yapmıştı kuzenimle bebeklerimizin arası yakın o da kaka yapamadığında muz veririm yapar hemen der
Equinox Rehoo ben muzu kendim yediğimde bile kabız oluyorum oğlum normalde de kabız oluyor sürekli o yüzden yedirmiyorum
Sleepwalker Rehoo Bende veriyorum oğluma ama hiç kabızlık yasamadik Muzu zenginlestirebilirsin ben muz ve yarim yumurta sarısı karıştırıp verdim ilk sonra lor peynir pekmez karıştırdım öyle öyle alışıyor bende sen gibi ilk muzla başladım
pogacayanakli_aylamm Rehoo ben muz verdigim gun bagirsak calistirici srftali kayisi yafa mercinek corbasi felan verirdim
Melina-krts Muz kızımda kabızlık yapıyordu verirken ortasında ki siyah çekirdekli kısmı almaya başladım bidaha hiç sorun yasamadık