bbbccc BabyAsiia keşke aşıya gitmeden önce verseydiniz bize sağlık ocağındaki hemşire ilk aşısında bile calpol alın verin dedi sağlıksız ya da uygunsuz olsa önermezler bizde bebeğimize ilaç vermek istemeyiz ama mecbur kalıyoruz
BabyAsiia bbbccc forumda ki anneler aşıdan önce calpol aşının etkisini düşürür dediler bende risk almak istemedim. Çevremdekiler aşıdan önce ver demişti.
Sim25 BabyAsiia canım basıl oldu bizde bugün aşı olduk biraz önce calpol verdim kustu. Çok huysuz durmuyor emmekte istemiyor napacağımı bilemiyorum 😣
Sedaik Benim kizimada 3 asiyi bir den vurdular cok sukur ates olmadi ama huysuz oldu ilk gun bi de cok atni pisletti
Ftydmr Angel_A saglik ocaginda yaptırdık canim 2 dizine 1 tane koluna o kadar cok agliyo ki artik sinurden bende onunla oturup agliyorum. Ksvabiya bile gitmeye fırsat bulamiyorum uyumuyo çünkü
Neslihanbew BabyAsiia bizde dün olduk 2 ay aşılarımızı ateş bazı kişilerde bir gün sonra çıkabiliyor. Benim oğlum da bütün gece huysuzdu ne gündüz ne gece asla derin dalamadı ama ateş düşürücü vermedim ateşi çıkmıyorsa çok huysuz değilse önermiyorlar cnm