ikizlerinannesi Merve_123_hira bu şurubu bizim doktorumuz önermedi canım onun yerine bi çay var aptamilin onu kullandım ama cocuklar çok uyuyodu zorla uyutuyomus gibi hissettim vazgectim vermiyorum suçlu gibi hissettim kendimi 😐
Deletedmom381 Merve_123_hira bi ara eczanemizde çok satıyorduk unutuldu artık o şurup hala kullanan var mi ki 🤭
Merve_123_hira Eczacinin tavsiyesi uzerine aldik uyku surubuymusss hic uyku duzennimz yok doktrumuz gelisimi yavas dedi hic uyumuyorki doktorumuza danistik verebilirisniz dedi ama bn hic bir hastama yazmadim dedi o yuzden tereddutteyim
aybikreis @Merve_123_hira 2,5 yaşında yeğenime de uyku şurubu vermişlerdi uzun yolculukta yaramazlık yapmasın diye ama sonuç hüsran etki etmemişti. Herkeste etkisini farklı gösteriyor demekki
deleted2310 Minikprensannesi Ya benim oğlum gece çok güzel uyuyor ama gündüz hiç uyumuyor o yüzden huzursuz oluyor tabii ki düzene girmesi için kullansam olur mu ? Perşembe günü kontrol var doktora ç da soracağım.
Merve_123_hira deleted2310 ah keske bizmde gecelei uyusa gunduz bi sekilde geciyor ama gecede uyuyamadinmi sersem gibi geziyorsun gun boyu
elo Uyku düzeni kurmak için doktorumuz yazmıştı 4 Aydan snra kapağı ölçekli 2 ölçekle veriyordum akşam 9 da mışıl mışıl uyurdu 1 ay kdar filan belki DHA fzla kullandım uyku düzenini oturtmak için şuan 10 aylık olacak akşam 9 demeden mışıl mışıl uyur
deleted2310 Merve_123_hira Evet haklısın ama şu an evim berbat halde yanında uzanırsam uyuyor oda benim işime yaramıyor şu an beraber uzanmışız mesela o uyuyor bende evimin pisliğini izliyorum 🤦🏼♀️
Merve_123_hira deleted2310 haklisin yaa oylede zorr dr gtcekmisinzya o zamn sorun baklim sizn doktorunuz ne dicek sonra bna haber edebikirmisiniz
deleted2310 Merve_123_hira Tabii ki canım perşembe günü gideceğim unutmam inşallah 😁 Oğlumun alerjisi varda konular uzun o yüzden.