Gamzehakan Kizlar merhaba gizce tesettür firmasından alıp beğendiğiniz ürün var mı? Bende ona göre alıp değişimle uğraşmak istemiyorum
Sena_i Gamzehakan kuzenim alışveriş yapmıştı bu butikten. Hatta instagramda 11.sıradaki lorenz takımın beyazıydı. Bende çok beğenmiştim ordan sipariş verecektim ama benzer modelini terzi dükkanından aldığım için sonradan vazgeçmiştim.
Gamzehakan TheBaby tavsiyen için teşekkürler canım ama ben gizce firmasından ürün alicam kuponum var ve değişimle de uğraşmak istemiyorum bakalım inşallah biri çıkar
TheBaby Gamzehakan Ya ben okurken eksik okumuşum şimdi fark ettim🤣 tavsiyeyi görünce yazmışım firma isimlerini çok pardon 😁
Hilokiiii https://m.trendyol.com/gizce/lady-kiremit-takim-p-36402863?boutiqueId=61&merchantId=111579 Ben bu takımı almıştım alışverişi çoğunluk gizceden yaparım bütün ürünleri gayet kaliteli ve güzel herhangi bir ürünüyle sorun yaşamazsınız kumaşları vs örnek olarak ben bu takımı aldım çok memnunum kumaşı vs beğenmezsen herhangi diğer ürününü de alabilirsin sorun yaşamazsın emin ol trendyoldan bak sayfalarına kullanıcı yorumları da var en azından bakarsın