AhmetAlanya Arkadaslr hayırlı sabahlar medipol mega üniv. Hastenseınde bagcılardaki bana önerebılıcegınız bi çocuk doktoru var mı? Gop ta oturuyorum ama hıc memnun kalmadm etrafmdkı hastanelrdn , varsa tavsiyeniz alırım
aysenurkerem AhmetAlanya Güngören Özel İlgi Hastanesi Selve Çınaroğlu Saka ♥️ Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor Bağcılar yazdığınız için oraya yakın bir yer önermek istedim
Martannesi03 AhmetAlanya mrb cnm bende Gaziosmanpaşa dayım. Özel Yıldız Academia Hastanesini biliyorsundur belki gitmissindir ama gitmesiysen oradaki Yusuf beyi tavsiye ederim. Çok ilgili bilgili bi doktor. Yani şahsen ben memnun kaldım 😌
AhmetAlanya aysenurkerem tesekkur ederm canım o hastaneyıde bılıyorum muhakkak orayada bakıcam ozaman bu ay asısı war 9 aylık olucak menenjıt her doktr farklı bı doz ası onerdı kafam okdr karısıkkı burda yaptrmamaya karar werdım ondan bu arayısım cok saol
aysenurkerem AhmetAlanya aşı konusunda bilinçli ve güncel aşıları takip eden bir hekim ☺️ Her konu da kendisine güvenim tamdır Emin’im sende memnun kalırsın 🙏
AhmetAlanya Martannesi03 gıtmedım canım oraya adını duymustum hastanenin , her soruma cvp alsam yeter valla, saol canım not aldım hatta bı arıyım hastanyı
Martannesi03 AhmetAlanya haftaici yarım gün orda daha sonra kadın sağlık doğum merkezine geçiyor. Ben ne zaman istesem ulaşabiliriyorum kendisine. Siz bı görüşün