Meryemderin Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 5 aylık sadece mama ile besleniyor ek gıdaya geçelim dedi ama nerden başlıcam ne vereym şeftali armut veriyodum arada nerden başlamalıyım??
Purpura26 Meryemderin Meyvelere en son geçin. Zaten şekerli olduğu için çocuklar seviyor. İlk yoğurt verin. 1 tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı 1 kahve fincanı olcak şekilde 3 gün kuralıyla sırayla deneyin. Birden karıştırma ki alerjisi olan bir ürün olursa anlaya bilesinç internette çok güzel bilgiler var. Ben doktorlar liste veriyor sanıyordum. Vermiyorlarmı?https://resim.host/ib/YPQQtj
Meryemderin BBBuse sebzeyi haşlayıp püre haline getirip o şekilde veriyoruz dimi içine yoğurt veya pekmez karıştırabilirmiyiz
BBBuse Meryemderin yogurdu once 3 gün tek deneyin alerji gostermezse sebzelere başlayıp beraber verebilirsiniz , meyve hemen vermeyin sekerli tada alışınca bazı bebekler sebzeyi reddedebiliyorlar
Meryemderin Purpura26 verdi evet ama ayrıntılı hiçbişey yazmıyor direk sebze çorbası tarifi meyve püresi tarifleri falan yazıyor açıklayıcı değil