Dilaraklc Merhaba kızlar mama sandalyesi alacağım fakat çok kararsızım o kadar para dökmeye gerek var mı bilmiyorum sağlam bişey arıyorum 2. El temiz kullanılmış bişey de düşünebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Lavininannesi33 Dilaraklc Şokta vardi 80 TL’ye cnm bende de var aynısından henüz kullanmadım ama gayet sağlam birseye benziyor umarım beni yaniltmaz😂
Mom62636362 Dilaraklc Bim’e gelen pilsandan aldım ben, 8 aydır herhalde kullanıyorum. Gayet güzel sağlam
Gc9098 Dilaraklc migrostan aldık 2 hafta önce sonradan masa sandalye oluyor gayet sağlam guzel kızım hareketli olduğu için oturmayı pek sevmediği için çok uzun süre durmadı ama oturmaya başlayınca seveceğine eminim
yaseminoztrk Lavininannesi33 bana da kayınvalidem almış görünce daha doğrusu size kaliteli birşey alalım bunu da bize geldikçe kullanın bende dursun demişti. Daha sonra alıp eve getirdim oldukça memnunum gayet güzel 😁
Duygudd Saresi Ikea da antilop malesef karaborsa olmuş 2 aya ancak gelir dediler bende ikinci el buldum yarın alicam sorunlu değilse
Lavininannesi33 yaseminoztrk Memnun olmana sevindim cnm inşallah bende memnun kalırım banada arkadaşım aldı aslında idare etsin dedik bir süre ama iyi çıkarsa başka pahalı birşey almaya gerek yoktur😂
Yasemin38 Dilaraklc fazla para ödemeye gerek yok canım şok a101 gibi yerlerdekilerde gayet iyi kırtasiyerlede bike satılıyor
Serapo Dilaraklc be 101 den almıştım 1 yaşına geldi şimdi üstüne çıkıp inmeye çalışıyor onu satsam daha güvenli olanından alsam diye bakıyorum… bim 101 aynısı e bebek te 90 tl ama büyüdükçe sallanda düşecek….benim.fikrim
Elyel Dilaraklc Kraft Tapas öneririm. Mama sandalyesinin oturma yeri gerçekten çoğu mama sandalyesine göre geniş ve kullanışlı. Ayaklarının açısı geniş olduğundan dolayı sallanmıyor, düşme tehlikesi yok. Oturma minderi deri. Temizlemesi kolay oluyor
yaseminoztrk Lavininannesi33 inşallah gerek kalmaz şimdilik herşey yolunda bakalım 😊 ama sanırım daha ağır yerinden kalkmayan birşey olursa daha iyi olur gibi geliyor bana. Oyuncak falan düşünce sarkıyor çünkü bu çok hafif düşecek diye korkuyorum
Deletedmom99886 Dilaraklc Joie mimzy lx aldım ben, çok memnunum. Ama ikea tipli olanlar bana hiç sağlam gelmiyor, o yüzden iyi düşünün. Tavsiyem onlardan almak yerine dediğiniz gibi 2.el olsun ama kaliteli olsun.
Lavininannesi33 yaseminoztrk Aman Allah korusun cnm,inşallah gerek kalmaz. Minderini nerden aldın cnm,ben henüz almadım bebeğim küçük diye fikir edinmek istedim
zeynepbalci Mom62636362 maşallah, nasıl bişi aldınız acaba düz mü yoksa silinebilir bi minder olur mu içine
yaseminoztrk Lavininannesi33 ben doğduğunda set halinde babynest falan almıştım içinde puset minderi de vardı mama sandalyesi için onu kullanıyorum 😁 emniyet kemer yerleri falan aynı zaten hatta mama sandalyesi minderleride buna benziyor sanırım