mom24532 Kızlar selam Doktorunuza soruncular dağısın cevap gelmedi henüz buraya yazıyorum bebeğimin üst sağ tarafında diş var şok oldum nasıl olabilir bu başına gelen var mı
Sedakcby mom24532 daha 2 gün önce doktordan geldik aynısı bebeğim re var. Ordaki disi patlarken oda patlıcak önenli bişe degil dedi
spaceship mom24532 diş incisi. Diş belirtisi değil veya diş ile ilgili bir şey değil. Doktor öyle söylemişti😊
Sedakcby mom24532 yok yok. Bizimkinin azı disinin olduğu yerde. Disi patlarken oda gidecek dedi sizinki de köpek disinin çıkacağı yerde
Birprensesannesiii3850 Diş incisi diye geciyor bnim bebegiminde alt tarafinda var 2 gün önce bnde bu konuyla ilgili post acmistimm🌸
mom24532 Birprensesannesiii3850 ilk önce acaba elleri sürekli ağzında aft gibi birşey mi diye düşündüm ama dokundum sert korktum ya 😂
Birprensesannesiii3850 mom24532 bnde öyle düşündüm acaba mikrop fln mi kapti gibisine😂burda sordum biri diş incisi dedi netten baktim grcektende öyle resim cikti zararsiz yaziyordu üstüne düşmedim bnde🌸
Sedakcby mom24532 ne olduğunu öğrendin şimdi az da olsa için rahatlamisitir 🥰 doktorun dönüş yapınca daha iyi olur zaten
mom24532 Birprensesannesiii3850 ay çok şükür valla bir yorumda okumuştum tam da hatırlamıyorum çekilmesi gerek gibi birşey de belki o dişti ondan korktum bende
mom24532 Sedakcby o da aynısını söyledi diş incisi dedi rahatladı valla sorma görünce binbir türlü şey geçti aklımdan ☺️
Sedakcby mom24532 doğrudur bizde korktuk tabi ilk karşılaştık ve hiç bi bebekte de görmedim ben ayrıca 😅 ama burdan da gördüm ki cogu6b3bekte olıyo. Çevremde yoktu hiç