PrensAnnesi92 Sefaserpil 25 aylık oğlum 15 kilo 90 cm di iki ay önce tekrarda ölçmedik ama pek birşeyde yemez çorba yoğurt bakliyat köfte balık yer sebze meyve kahavltı türü yok bizde omlet harici
Arenn Sefaserpil nisan 2019 doğumlu boyunu ölçtüremedim ama 90 a yakın kilo da 13 falan geçenlerde diş çıkarıyordu 11 lere düştü dişleri tamamlanınca iştah düzeldi şükür toparladı ama 1 yaşında 13.5 kiloydu aradan 1.5 sene geçti ama biz 13.5 kilo yu göremedik daha çok hareketli yediğini yakıyor sağlıklı olsunlar da napalım minyon gitsin diyorum
AsyaninAnnesiiii Sefaserpil 2 buçuk yaşında en son 2 ay once gittik kontrole boyu 95 cm kilosu 13,500 . Arada 2 ay ay geçti tabi şuan 33 aylik olacak
aykoz_ Benım kız da 28 aylık. 17 kılo 96 cm. Kilosu fazlaymış ana boyu ile uyumlu dedı doktor. Daha fazla almasın sabitleyin dedi
Sedakerem Oğlum 25 aylık 15 kilo boyu 96 cm di en son aklına esince akşama kadar yemek yiyor istemeyince öğlene kadar yemeyip akşam üstü başlıyor yatana kadar yiyor hala meme emiyor tuvalet eğitimine hiç geçmedim hazır olduğunu hissetmiyorum