Nurcanerva Güzel tatli ciciş anneler bebegim 7 aylik olacak kız çocugu ama saclari cok kısa uzamadi bir türlü ne zamandan sonra hızlı uzar varmı cocugu benim gibi olanlar uzasada güzel sekiller yapmak istiyorum 😑
muennesgenc Nurcanerva benim kızım 1 yaşında hala önlerde hiç saçı yok arkada biraz uzadı seyrek 2 yaşından sonra tam uzar diyorlar 😊
senceumrumdam1 Nurcanerva badem yağı kullan canım saç uzamasında birebir ama doğal olsun hemde besliyor
Albgy Nurcanerva zamana bırakın bebek daha elbet uzayacak ve güzel şekiller yapacaksınız her şey sizin istediginiz zamanda olmaz ☺️
Sedakcby muennesgenc 6 aylikta kestik bebeğimin saçlarını sıfır a vurdu eşim. Kesmeden önce uzun ve çok saçı vardı 🙄 şuan seyrek ve çok inceee😪 bizim sıfıra vurma sebebimiz vardı ama allerjiden dolayı Konakları 6 aydır çok fazlaydi hiç geçmedi kalın kalın kabuklar şeklindeydi temizlenmesi için mecbur kestik
Hirab Nurcanerva bianda uzar merak etme. Beende sen gibi hayaller kuruuyodum ah uzaksa bağlasam şimdi saçlar önüne geliyor baglamayinca saçaklı saçaklı dolanıyor 😅😅
Hirab Nurcanerva inşallah benzemez ozaman 😅😅😅 sırma saçlı olsunnnnnn🥰 benim kızımın da keşke bana cekseymis 😅😅 maalesef ama