Busragokceberra Kızlar bebeğimin çok fotoğrafı var kaybolmasını istemiyorum nerde saklıyorsunuz ya da nerde cikartiyorsunuz.Harddisk gibi birşeye mi saklanmalı bana bir yardımcı olun
alinaannee Busragokceberra çok birikti resimli magnet sayfasından çok ucuza çıkartıyorum ayrıca magnet de yaptırıdm çok güzeller 🌸tavsiye ederim
FZC Busragokceberra eşim aldığı için tam olarak bilmiyorum 3 tane çocuk olunca 1 milyon tane resim ve video çektiğimizden her çocuk için ayrı silinse bir şey olsa die ödümüz kopuyor
FZC Busragokceberra vatan bilgisayardan aldı birini diğerini intten almış hatırlayamadım nerden aldığını
Busragokceberra alinaannee Ordan ben yaptım ama hangsini sileceğim karıştırdım duruyor yinede birde tek tek cok zor oldu
Elyel Busragokceberra Google fotoğraflara + bilgisayara + flash belleğe. Yedeğin yedeği durumu. Güvenceye aldım, birinden gitse birinden gitmez. 🙈
2minikannesi Busragokceberra eşim harddisk ayarladı ona yüklüyorum herşeyi çok beğendiğimiz fotoğraflarını çıkarttırıp albüm yapıyorum☺☺
Tatlican Busragokceberra 1yaş icin 100tane fotograk çıkarttırdim simdi daha seçici olucam 100 cok fazla oldu 1yil icin .Benimde tl hafizasi doldu bukonuda bilgim yok.