Bedsssss 27 günlük lohusayim bebegm emiyor güzel ce . göğsümuu elimle sıkıyorum ama süt çıkmıyor Acaba sütüm mu azalıyor yoksa ben yapınca gelmiyor da bebek çekince mi geliyor ya da bebek boşa mı cekiyir ?
Deletedmom54554 Bedsssss sütün olmazsa bebek uyumaz ağlar emince de ağlar eğer bublar olmuyorsa korkma çünkğ bebek emmesi güçlü
Sema2525 Bedsssss bebeğin ağzı sıcak olduğu için ve çekim gücü fazla olduğu için o olan sütü güzelce çekiyor o emerken ağzının kenarlarına bak ve yutkunma sesine bak
ahlashan Boş değildir sütün vardır zaten emzirirken bebeğini gözlemle yutkunuyordur daha çok küçük 2 yudum içip yorulup duracaktır bu üstünün olmadığı anlamakta gelmez
Ayse_gokce Canım sütüm yok sanıp sakın mama verme bebek emdikçe sütün gelir zaten aylık kontrollerde belli olur kendi kafana göre sakın iş yapma içini de ferah tut
Bedsssss Ayse_gokce yok emdiriyorum devamlj ama zten mamada veriyorum cnku diymuykr ağlıyor 60 ml gi rahat içiyor emdikten sonra İcirmezsm durmuyor
Ayse_gokce Bedsssss canım ağlaması doymadığı anlamına gelmez siz bilirsiniz yine tabi ben 5 aydır sadece anne sütü ve kilosu da çok iyi doktor önermedikçe kullanmam da