avokadosever Selam Hanımlar perşembe günü 40 günlük oluyoruz 🤩 sizin yaptığınız veya duyduğunuz neler var 40 çıkarmada ilk bebişim tecrübeye ihtiyacım var 🥰
Selinglr avokadosever hic bişey yapmamıştım 🤣 yalnızdım akşam babasının gelmesini bekledm yıkadım pakladım oyle
cagankusunannesiii avokadosever biz bebek spasına gittik orda konsept süslemesi yapıyolar hem eğlendik hem 40 uçurduk tavsiye ederim 😊
Matmazellll avokadosever Tuzladım süt banyosu yaptırdım suyu dökerken de " Su aşağı boyu Yukarı olsun ! Su gibi ömrü uzun olsun. Dedim en son da delikli süzgeci başına tutup Suyu döktüm Misler gibi oldu oğluşum .🥰
avokadosever cagankusunannesiii yaa çok iyi 😍maalesef ona gidemeyiz erken doğum oldu evde yıkamaya BİLe tereddüt ediyorum şimdilik 🙄
Nesrincente avokadosever banyo yaptırdık öyle bı yere gidilir 40 ucurma için falan kme gidersen heedıye verir
[silindi] Annem 40 taşı okudu az tuz ve 1 adet altın koydu suya ilk önce ınunla ben duş alıp abdest aldım sonra da kızımı yıkadık o hazırlanan suyu çoğaltarak. İlk senin abdest alman gerekmiş cocuğa ağırlığın gecmesin diye 🙏🏻