Merhaba sevgili anneler.Happymomdan aranıza katılalı bir kaç gün oldu🥰Minik bebeğimle ilgilenmenin huzuru hazzı dünyadaki her şeyden daha güzelmiş.Bugünlerde emzirmeyle uğraşıyorum ama sıkıntılarımız var.Göğüs ucum yok denecek kadar hatta bazen hiç yok.Şırınga ile çıkarıyorum göğüs ucunu şırınga ile süt çekiyorum bazen de pompa ile çekiyorum.Oğluma mochinin süt içirmeye aparatıyla bazen de şırıngayla süt içiriyorum.Göğsümü de tutuyor ama çok kuvvetli çekmiyor.Hastanedeyken ebelerin yardımıyla çekiyordu çekerken daha çok kuvvet uyguluyordu.Ama artık evimize geldik kendim emzirmeye çalışıyorum göğsümü tuttuğunda ilk iki çekişi hastanedeki gibi kuvvetli çekiyor sonra diğerlerini sanki boş emzik emer gibi kuvvetsiz çekiyor ve hemen uyuyor.İlk iki çekişte canım yanıyor diğerlerinde sadece dudağının hareketlerini hissediyorum.O sırada süt çekip çekmediğini nasıl anlayabilirim yardımcı olur musunuz?Büyğk ihtimal süt çekmiyor olacak ki ağzı kuru oluyor ve hemen zaten gözlerini kapatıyor.Kuvvetli çekmesi için ne yapabilirim?Sürekli başka aparatlarla süt içirmeye alıştırmakta istemiyorum kendi çeksin alışsın çene kasları gelişsin istiyorum.Son bir sorum daha var,sütümü genelde şırınga veya pompayla çekiyorum göğüslerim bunların kuvvetine alışıp bebeğimin emme hareketlerine süt vermez mi fikri olan yazarsa sevinirim❤️