iyilik80 Kizlar bebegim 1 yasina yeni girdi😌 Anne sutu almiyor. Gunde kac kez mama ve yemek veriyorsunuz. Birde mama mi devam sutu mu ne kullaniyorsunuz markasi ne acaba🤗🤗🤗🤗
ezogelinn iyilik80 14 aylık olmak üzere kızım günde 150 200 cc olarak 3 defa formül mama içiyor 3 ana öğün 2 ara öğün yiyor ama genelde gün içinde hep eline birşeyler veririm yer
Ayseksii iyilik80 1 yaşa girdiği gün mama yı bıraktım doktor tavsiye ile.sadece yemek yiyoruz günde 2 bardak da süt içiyoruz. Mama yı bırakınca cebimde rahatladı kendimde 😀
Gocicim iyilik80 ben gee kalkarsa mama veriorum 150 cc falan gun icinde kahvalti meyve corba aksam yemegi en son da yogurt verip yatiriorum gun icinde de bisiler varsa ara ara yio elile valla kilosu da boyuda iyi gee acikio bende kalkinca veriorum suyla durmuo benmki.
bikerem iyilik80 1yas 4 gunluk oglum.88cm boyu 11700gram kilosu. Bugun asisi vardi,3 ana 2 ara öğün yapiyor,geçen ay memeyi birakmak zorunda kaldik. Simdi gunde 2 kere 150cc yani toplam 300cc devam sutu vermeye çalışıyorum,biberonu kabul etmiyor
iyilik80 ezogelinn bende gunde 2 defa veriyorum mama ama icmek istemiyor. Boyu kilosu nasil bebeginizin🌼
Pembebeyzmavi Ayseksii 2 yaşa kadar devam sütü bırakılmıyor aslında birde yine 2 yaşa kadar hayvansak süt önerilmiyor
Ayseksii iyilik80 mama tüketirken kilo alamadık 12 aylık 8900 dü. Şuan gıda işe toparlandık çok şükür canım
iyilik80 bikerem biberonsuz nasil veriyosunuz bemimkide kabul etmiyor. Buhune kadar uykuda idare ettim icirdim.bu arada masallah bebeginize🌼
bikerem iyilik80 cok tesekkur ederim, oglum 6ayliktan beri suyu da ihlamur vs de bardaktan iciyor bu yuzden uyaninca ve gece yatmadan 1 su bardagi veriyorum ama birazjni icmiyor,2 yasa kadar oneriliyor hem de gunde 500 ml ama kan sayimimiz ve gelisimi iyi oldugu icin dr vermeseniz de olur dedi aslinda
Pembebeyzmavi Ayseksii yok ya estağfurullah bizede doktorun dediklerini yazdım en iyisini siz bilirsiniz
gizemhifanur iyilik80 sabah 8 9 gibi kalkar içimin devam sütünü içer 200cc 10.30 gibi yulaf ezmesi yumurta peynir zeytin muz pekmez bulamaç yiyor hala yada omlet tarzı yer. 1 gibi uyur kalkınca corba içer 3.30 gibi filan meyve püresi evde ne varsa içine 4 5 tane de ev yapımı bisküvi 6 gibi muhallebi tarzı şeyler yiyor 9 gibi de geri devam sütü icio yatıyor