Drysrht Kızlar buzlukta ciğerim vardı 2 gün geçmiş tarihi son kullanma tarihi 10 u ama pzr evde degildik dünde yemeğim vardı ciğer donuk yenir mi kızlar
snowflake Drysrht ben tarihi geçmiş yogurdu bile yiyorum dolapdaysa bişe olmaz diyolar ama bilmiyorum
Deletedmom78654 Drysrht onun buzluğa konduğu tarih önemli . Çıkarttığınız tarih değil . Yani yiyebilirsiniz
Deletedmom27337 Drysrht buzluktaki ürünün tarihi geçince bişey olmuyor. Buzluğa attığınız tarihte donup kalıyor gibi bişey. Eğer buzluktaysa ben tüketiyorum. Ama dolap kısmındayda atıyorum
agacsizkoala Drysrht buzluğa tarihi geçmeden önce koyduysanız sorun olmaz diye biliyorum ben , dondurulmuş çünkü zararı olmaz ama siz bilirsiniz
Asenana Drysrht ciğeri bilmem de tavuk yedim ben öyle buzluğa atarken daha tarihi vardı çıkardığımda geçmişti. Attığınız tarih önemli ama ciğeri bilemem
queens Buzluktaysa sorun olmaz yiyebilirsiniz anneannem 6 ay geçmiş mayanozle salata yapmış afiyetle yemiştik 🤣🤣
GmzSnn Buzluktaysa birşey olmaz sanıyorum ama normal dolapta olsaydı asla yenmezdi hele ki et we süt ürünlerinde 🥴
dinle_beni_bi Drysrht Bir hafta geçse bile yiyoruz. Dondurucudaysa sorun yok. Üzerindeki tarih raf ömrü. Yani sogutucuda kalma ömrü. Nasıl kurban kesip dondurucuya atıyoruz aylarca kalıyor. Tavuk da ciğer de aynı
Zehramine @Drysrht tarihe geçmeden önce buzluğa konulduğu için yiyebilirsiniz çünkü dondurunca ömrü de uzamış oluyor ama içinize sinmiyorsa yemeyin. Gıda zehirlenmesi berbat bir şey.