Noname21 Ben taşınırken karar verdim dyson almaya ve aldim memnunumda aslında. Gerci wimdi v15 çıktı aklim kalmadı değil ama memnunum. Robot süpürgesi ile dyson arasında kalmıştım ama masa uzerilerini falan da supurunce dyson tercih ettim. Simdi bir miktar birikmiş param var. Diyorum ki robot süpürge mi alsam hem süpüren hem silen cinsten ama tereddütlerim var. Mesela yemek masasının altına girmesi gerek . Sandalyeleri kaldırmak gerekiyor mu. Hali puskullerine takiliyor mu. Haritalandirma işlemi oliyormu. Robot süpürgesi olanlar şimdiki aklım olsa almam dyson alirim der mi. Yada dyson kullananlar robot süpürge alsaydım diyor mu Babam böyle pasta yapmayı nerden ogrendi😀
Zuhallkahraman Noname21 dyson almışsınız ben olsam robot almam artık yani fuzuli masraf gibi gelir bana. Birikimi başka yere harcayabilirsiniz nacizane fikrim 😊
Elyel Noname21 Ben Dyson varken robota gerek duymazdım. 😂 Evet robot süpürge büyük kolaylık. Ancak bir elektrikli süpürge kadar, Dyson kadar falan temizler mi tartışılır. Temizleyenleri muhakkak vardır ancak fiyatları da güzeldir. ☘
Kubra_2019 Noname21 Dyson aldım robota ihtiyaç duymadım. Çünkü hafta 3 kez o halılar bende cirpilacak.
Noname21 Zuhallkahraman yani dyson kadar süpürmez belki ama en azından o supurirken ben başka bir şey yaparım diye dusundum
Noname21 Elyel yani çok pahalı birseu almaya içim elvermez galiba almayacağım 😀 dyson a ihanet edemem 😀
Zeynep-mina12 Noname21 benim tercihim dyson olurdu👌Yani robottan çok memnun olanlar var ama bilemiyorum
Kalimbanne Noname21 robot süpürgem var çok memnunum oğlum hasta olduğu için kaç gündür evi bok götürüyordu evi topladım gece benimki temizledi uyandım bir ara ikinci posta açtım mis gibi ben de Dyson alacağım ama o da benim aklımda bence ikisi de ihtiyaç 😅 püsküllü halim yok daha doğrusu kısa püsküllü var onlara takılmıyor post halıma.takilmisti ben mutfak sandalyelerini kaldırıyorum mutfak masası küçük.oldugu için salondakileri kaldirmiyorum arasına giriyor benimki xiomi mop pro mop ozelliginu hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım kolay geliyor silmek
Noname21 Kalimbanne yani işte bende kendi kendine temizliyor diye en çok o özelliği çekiyor. Ama birde alırsam ve memnun kalmazsam bosa almış olurum diye cekiniyorim
Eminos Noname21 ben 1 yildir elime supurge almiyorum halilarimda puskul yok yemek masam da kanepe tarzinda altina giriyor robot
Deletedmom78654 Noname21 bence imiş çok farklı ürünler . Yani biri kendi kendine temizliyor sadece düğmesine basıyorsun . Ama diğeri insan gücüyle çalışıyor . Bana normal elektrik süpürgesinden farklı gelmiyor dyson
Eminos Noname21 ixaomi vakuum mop pro simdi benim evim robot supurge icin cok musait kanepe altlarina giriyor odalarimda dağınık esya yok sandalye sehpa gibi sandalye sadece salinda var orayi da gunluk kullanmayiz oturma odasinda otururuz hep
Kalimbanne Noname21 ben çok memnunum çok güzel temizliyor hatta bunun en düşük modeli essential var o daha da iyi temizliyordu ama yazılımı iyi değildi sandalyelerde yuvasını bulamıyordu ben götürüp bırakıyordum anneme verdik onu ama çok çok iyi temizliyordu çok memnundum ondan oda oda tasirdim onu 🤣
Vahidee Noname21 robot süpürge alıpta memnun olmayanı görmedim daha 😀 haftada bir dyson diğer günler robot.. hayat çok kısa süpürme silme ile vakit kaybedemem valla😀
Yamanikomm Noname21 zaten robot asiri asiri iyi supurmuyor bence sysona bakarak onunla gunluk yaptiriyorum dysonlada genel gibi benim baska elketrik supurgem yok ikisi var o buyuklerden mesela
Saripapatyaannesi34 Noname21 Dyson ve robot supurgem aynı anda vardı robotu iade ettim çünkü evimin haritasını çıkarmadı bir problem vardı onda iade ettik iyi ki etmişim Dyson benim için en iyisi bence hiç almayın
Kubra_2019 Noname21 Kesinlikle robot supurgeye ihtiyacınız yoktur diye düşündüm. Çalışıyorsanız amenna cok güzel hayat kurtarıyor.
Zuhallkahraman Noname21 yani kullanmadım bilmiyorum ama bana afakanlar basar o gidip gelip bitirinceye kadar 😅dyson varmış dediğim gibi gerek duymazdım ben