Fztasli Merhaba arkadaslar, bir konuda benim gibi problem yaşayan anneler var mi merak ediyorum. 2aylık bebeğim var emziriyorum çok şükür kilosu yerinde, sütüm de yetiyor. Dışarı çıkacağım zaman yedekte olsun diye süt sağmak istiyorum lansinoh süt sağma cihazıyla ama yarım saatte 30ml zor çıkıyor. Normalde kilosuna göre bir öğünü 80 100 ml olmalı. Sorun cihazda mi bende mi anlamıyorum. Emzirirken süt gayet yerinde ama sağınca yok. Boyle bir problem yaşayan ve çözüm bulan var mi acaba?
Kayracim Fztasli bende şöyle bir durum yaşıyorum sağ göğsüm sönük ve sağdığım zaman 60ml kadar çıkıyor bebeğimi hep soldan emziririm baya dolu sağa göre daha iri göğsüm ama gelgelelim ki sağdığımda süt yokmuş gibi oluyor 😂 yani bence sorun bizde 😂
Sedali Fztasli canım bizde 2 aylığız bende emziriyorum sadece gece sağıp veriyorum dısarı çoktığım zaman flan oyle bi problem yaşamadım 120 flan veriyorum biberondayken hatta. Makinadanda çok memnunum sütün varsa cihazda problem olabilir belki zaten bebekler cihazdan daha kuvvetli çekiyo
Crn35 Sedali merhaba biberonla veriyorsunuz hem de sizi emiyor demi bebeğim 40 günlük hem emiyor hem de sabahları biberonla veriyorum meme reddi yapmasından korkuyorum bir şey olmaz demi
Fztasli Sedali sütüm var, bazen Bi memeden emerken diğerinden şıpır şıpır damlıyor. Sağmaya gelince çıkmıyor. essea bizzat kendisi karsımda oluyor, hatta bazen Bi memede kızım Bi memede cihaz oluyor, Hollanda ineği gibi hissediyorum 🙈
essea Bende de lansinoh var . Bazen fazla çıkıyor bazen az . Sağarken bebeginizin resimlerine bakın diye okumuştum bi yerde . Sonuçta süt salınımı hormonlarla da alakalı bi şey 🤗
edaurl merhabalar gogusleriniz bebeginizin emmesine aliskin oldugu icin sut sagima gelmiyor eger sagarak gelsin istiyorsaniz sağım sikligini arttrmaniz gerekecek ama sagim tazyik yapiyor haberiniz olsun benim bebegim beni emmiuor ve 6 aydir sagarak sadece anne sutuyle besliyorum
Fztasli edaurl evet mantıklı aslında 2 3 saatte bir emziriyorum ama haftada 1 2 sağım yapmaya çalısıyorum. Aslında korkum işe baslayınca yeteri kadar süt sağıp bırakamamak.
edaurl Fztasli ise de baslayacaksaniz her emsirmeden sonra sagarak goguslerinizi sagima alıştırmanız gerek