NehirHaticeArican Kbrgnca bn 5 aya kadar kullandım sanirim tam hatırlamıyorum kızım 22 aylık şuan. Tek yikadigim için oturmasını bekledim yine de elimle tuttum tam oturtmadim ama bı anda da fileyi atamadım
Pamukoglum_0 Kbrgnca şu an 5 ay 1 günlük hala file de yıkıyorum büyük rahatlık neden oturana kadar fileyi bırakayım ki 😂
Xyz1234 Kbrgnca ilk banyosunu filede yaptık sonra kullanmadım elinizle tutabiliyorsanız suyla daha fazla temas etmesi daha güzel
Ozge01tuz Kbrgnca benim kızım 4.5 aylık filede artık zor yıkanıyor kaldıracam cok hareketli boyu uzun biraz 😁
esoescn Kbrgnca valla 8 aylık daha yeni çıkardık ama yinede filede daha rahat yıkanıyor böyle bir tutup biri yıkamak zorunda kalıyor
Selma-aygun37 Kbrgnca 53 gunluguz doğduğundan beri filesini hiç kullanmadım elimde yıkıyorum file yüksekte kaliyo üşür diye korkuyorum direk elimde yıkıyorum 5 dk alıştım da daha pratik sanki
Bernayben 8 aylık hala filede yıkıyoruz ☺️ Ama bizim zıpır tırtıl gibi gitmeye çalışıyor zor tutuyoruz🤣
Haydinn Kbrgnca 40 ına kadar hiç kendim yıkamadım annem yıkıyordu filesiz 1 aydan sonra bende filesiz devraldımmm görevi😂