Neseli5 e-kubra evet çok faydalı bence, ilgisini çekiyor, dikkatle inceliyor 🤩👍 hatta ben meyve sebze ve ilk 50 sözcük olarak set şeklinde aldım onlarada başlıcam maksat kaliteli vakit geçirmek farklı uyaranlarla karşılaşması
e-kubra denizzzz95 bebimki suan 2 aylık ekstra yapmam gereken biseyler var mi bunu da internette gördüm aldım baska ne yapabilirim cingiraklar daha ilgisini cekmiyor
e-kubra Neseli5 benimki 2 aylık tek tekalicam da dikkatinj cekiyor evet ama ilerisini bilemedim o yüzden sorayım dedim sozcuklerle hayvanlar icin ne zaman baslamam gerek bilginiz var mı ona göre alayım
Cigdemsenol e-kubra Kullanıyorum ben ayına göre. Su an mesela 10 aylik. Önüne ayına göre hayvanları sesler çıkararak yltanitarak diziyorum sobra mesela aslani soruyorum o kartı alıyor alkış yapıyoruz falan bu sekilde aktivite yaoiyoruz
melasya e-kubra kesinlikle kullanin.faydasini goreceksiniz.kitaplar da guzel tabi ama en guzel ogrenme kartlar ve sarkilarla benim deneyimledigin.iki cocugumdada kartlarin ck faydasini gordum tavsiye ederim