Zormama gamzeli34 kabizliginiz nedeni neymis peki? İlacla mi tedavi uyguladi yoksa beslenme programinizi mi degistirdiniz? Dogumla tekrar yasaniyor iste 2.cocugu dusunmeme sebebim tekrar ayni seyleri yasayabilecegimi bilmek😔 gittigim doktor da maalesef her gebelikte bunu yasiyacaksin demisti..
Zormama User1999 ameliyatla iyilesen binlerce insan var ve cogu ayni gun yuruyerek hastaneden cikiyor o kadar kotu degil ya.. ben cok sey denedim ama maalesef kronik olunca iyilesmis gbi oluyo ama asla iyilesmiyo bir gun iyiyse bir gun kotu oyle devam ediyor
Zormama Pnarr94 ya aslinda hepi topu ictigi anne sutu yani oyle buyuk saatler ac kalmasina da gerek yok cok kaka da olmuyo benim kizim 10 gunde bir kaka yapiyodu ek gidadan once, bagirsaklarda anne sutunun cogu sindiriliyor.. insaallah oyle kolay gecerki sizin icin bir cirpida ne olup bittigini anlamazsin bile🙏
Pnarr94 Zormama Amin güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. Evet sadece anne sütü daha kolay olur inşallah hem doktorda yakınlarda birşey görmeyince fazla ilerlemeye gerek yok dedi Allahın izniyle atlatıcaz inşallah 🤲♥️
Pnarr94 Zormama Merhaba ☺️ Kızımızın bugün polibi alındı çok şükür ki 1 taneymiş ve başka yokmuş inşallah patoloji sonucumuz da iyi gelir 🤲
Zormama Pnarr94 yaaaa cok sukur bin sukur cok cok sevindimm, gozunuz aydin, Allah size bagislasin insaallah, saglikli uzun sansli guzel bir ömrü olsun insaallah🙏🥰😍 iyi huyludur adim gibi eminimm cok cok sevindim, tekrardan buyuk gecmis olsun💐
Pnarr94 Zormama çoookk teşekkür ederim 🥰 bizde sevindik allahıma şükürler olsun ki sonucumuzda iyi gelir inşallah 🙏🙏
Zormama Pnarr94 ya ben de tam sonucunuzu sormak icin girmistim uygulamaya benden once yazmissiniz. Cok sevindim cokk buyuk gecmis olsun,gozunuz aydin 🙏💐❤️
Pnarr94 Zormama Ay çok teşekkür ederiz ❤️ 🤗 umarım bir daha olmaz tanıştığıma çok memnun oldum merak edip yazdığınız için de ayrıca teşekkürler 🙏
ecosummm Zormama merhaba ben de bugün kolonoskpi yaptırdım bir parça alındı polip mi değil mi bilinmiyor patolojiye gönderildi doktor hap kalıntısı bile olabilir dedi anlamadm
Zormama ecosummm aa cok gecmis olsun, ne sikayetiniz vardi kolonoskopi yaptirdiniz? Alan doktor goruyor ya hapa benzettigi icin oyle demistir biliyolar cunku
Mavisim Nltka canım selam bağırsağında polip için kolonoskopi yaparken şikayetlerin nelerdir benimde son zamanlrda sık sık karın ağrım oluyo ishal yada kabızlık sürekli gazım varmış hissi ve dışkıda kalem kadar olmasada incelme var sende böyle şikayetler varmıydı?
Nltka Mavisim benim kanamam oldu ama vajinadan geldi ama araştırdılar araştırdılar rahim ve kalın bağırsak arasında bir kitle. Bağırsakta da polip var dediler . Kitle için ameliyat oldum polipte kolonoskopiyle alındı . Benim yıllardır süren şişkimlik sorunum vardı sadece başka hiç bağırsak şikayetim olmadı . Birde benim polipimde kanserli doku bulundu . Ama çok çok çok küçük bir evrede olduğu için şanslı olduğumu söylediler. Öyle yani bambaşka birşey için gitmiştim ben o şekilde çıktı polip çok bağırsak şikayetim yoktu
ecosummm Zormama makatta çatlağım ve hemeroidim çıktı kabızlık ve ağrı şikayetim vardı kolonoskpi sonucunda kolit yazıyor o patolojiye gönderilmiş canım