Asleres Kızlarrr 8 ay 2 günlük bebeğim var bardaktan su içirmeye çalışıyorum ama her defasında genzine kaçırıyor , kendi çok da istiyor içmeyi . Siz nasıl alıştırdınız Ya
Smy16 Asleres öyle öyle alıştı benimkide çok genzine kaçırıyodu ama seviyodu bardaktan içmeyi sonradan alıştı
Bilge_anne27 Asleres suyu biberondan içmedi hiç hala da içmez bardaktan içmek istedi yavaş yavaş veriyorum bende o zaman genzine kaçmıyo
ettyymom Asleres benim oğlumda 8 ay 2 günlük su içmeyi hiç sevmiyor bardakta denedim içmek yerine hep bardakla oynamak istiyor ağlıyor biberonla içmiyor alıştırma suluğu aldım onunla da sadece oynuyor iler ki dönemde galiba alıştırma suluğu bende ne yapacağımı şaşırdım 🙄
cydcvk Asleres nuk magic cup alın herkese yazıyorum mucize gibi. Hiç su içemeyen kızım su içmeye başladı. Nuktan sonra bardağa alıştı şimdi kendi içiyo bardaktan
Asleres Smy16 yaaa bende bıraktırmadan devam edeyim o zaman , teşekkür ederim ya bir süre ara verip tekrar deneyeyim diyordum bende
Asleres Bilge_anne27 bende yavaş yavaş verdiğim de sorun olmuyor ama istiyor ki o tutsun o içsin 😂 o zaman da genzine kaçıyor tabi ben alttan yavaş yavaş tutuyorum ama yine De oluyor
Asleres ettyymom benim ki De biberonla hiç sevmedi zaten çok biberon alan bir bebek de değildi bardağa alıştırız inşallah 🙏
Bilge_anne27 Asleres yudum yudum vererek deneyim bardağın dibinde çok az olsun en azından içmeye alışmış olur 😊
Asleres ettyymom ben her öğün sonrası teklif ediyorum ama almıyor tabi biberonu da gözünün önünde susayınca ona gidiyor bende bardaktan vermeye çalışıyorum
Browni_61 Asleres Bende bardardakta içiyorum bazen kaciyo genzine tabi ama ben birakmadim bardakla vermeyi çünkü biberonla ecmeyi bilmiyo ben agzina sıkmak zoeunda kalirdm.oye oyle alisr suan 9 ay 10 günlük bebegm 7.auliktn beri galiba bardkla veriyorm
cydcvk ettyymom benim kız hiç biberon tarzı şeyleri ağzına sokmadı. Ama nuk bardak gibi. Ağzına giren bişey olmadığı için rahat içti
UraSsmom Asleres Ben pipetli suluk aldım canı istediği zaman içiyo bu şekilde daha çok su tüketmiş oluyo aslında, ama bi bardak vardı markasını hatırlayamadım onunla da kendi içebilir
Sennur2218 Asleres alıştırma bardağı ile başlarsanız kısa sürede bardakla hemde kendisi içer. Daha kolay oluyor bardak mantığını dökmeden ve zorlanmadan kavrıyorlar.