Ecemceylan Hilalayzz duştan 15 dakika önce zeytinyağı sürün konak tarağıyla geriye doğru tarayın ardından duş aldırın. Tertemiz olur. 😊
Gdizal Hilalayzz mustelanin konak kremi var banyodan 3-4saat once surun tarakla tarayin bol bol konaklar soyuluyor sonra da yikayin 2gunde tertemiz oldu bizim, zeytinyaginj da denedim ama krem daha etkili oldu
NehirHaticeArican Hilalayzz Dustan bı yarım saat önce zeytinyağı sür bolca. Duşa sokarken yumuşak tarakla Tara. Bı kaç kez her duştan önce yap düzelir bnm kızımda da baya oldu o yüzden en az yarım saat beklettim
Momdady2021 Hilalayzz ben bayanların tüm dediklerini denedim ama sürekli yenisi geldi mustela köpük Konak şampuanı kesti oğlumun kini tavsiye ederim 5 aylık olduk hala kullanıyorum
Karhaf Hilalayzz karbonatlı zeytinyağı yada sadece zeytinyağı yapıp ince taraklardan önden arkaya doğru hafif hafif tarayın birde bizimde öyleydi doktor müstela şampuanı önermişti onu 2 kere kullandım hemen geçti
Bubenimoykum Hilalayzz doktor önerisi ile mustela köpük konak şampuani aldım en etkilisi o oldu. Önce sampuanlayip fırça taragi ile kafasına daire çizerek yıkıyorum, doktor her gün sadece başını yikayabilecegimi söylemişti
Hilalayzz Bubenimoykum bende banyo yaptırırken tedirgin oluyordum havadan dolayı o şekilde de deneyeyim peki konak bitikten sonra şampuana devam ettiniz mi ?
Ecemceylan Hilalayzz 1-2 kez yaparsanız tamamen temizlenir. Zeytinyağı sürdükten sonra konak tarağıyla önden geriye doğru tarayabilirsiniz daha iyi olur. Ben bebeğime öyle yaptım 2 seferde geçti.
Bubenimoykum Hilalayzz konak şampuani olduğu için sağlıklı kafa derisine uygulanmasının Bi gereği yok diye düşünüyorum ama bizimkisi daha bitmedi havadan dolayı haftada 2 defa anca yıkıyorum çünkü
1Ceylan_5kuzu Ben 1 kere zeytinyağı sürdüm e bebekten aldığım konak taragiyla taradim gecti çok şükür