Acemiannelerklububaskani Kızlar merhaba. Bebeğim 5 aylık gündüz uykuları cok kısa. 30-40 dk uyuyup uyanıyor ve uykuya dönmüyor. Haliyle hem yorgunluğum artıyor hem de evdeki isleri yapacak vaktim olmuyor. Var mı aynı seyleri yasayan veya önerisi olan?🌸
UmmuGulsumunAnnesi Acemiannelerklububaskani dürtme yöntemi var canım hangi saatte uyuyo hangi saatte uyanıyo önce not et hep aynı dklarda uyanıyodur büyük ihtimalle o dk gelmeden 5 dk önce ufacık dürtüyosun uyandırmadan sadece elini kolunu ayağını oynatmasını sağla böyle yaparak o döngüyü atlatmasını sağlıyosun en az yarım saat daha fazla uyuyo bu sayede, bi kaç kez bunu yaptın mı alışıyo zaten (min. 3 gün yap) sonrasında daha uzun ve sağlıklı uyuyo
UmmuGulsumunAnnesi Acemiannelerklububaskani rica ederim canım bak uyku sorunları ve uyku eğitimi konusunda daha detaylı bilgi istersen instagramdan tunalihayat sayfasını takip et her konuda çok yardımcı oluyo beste hanım
Acemiannelerklububaskani UmmuGulsumunAnnesi aslında 6. Ayını doldurduktan sonra uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum şuan diş sıkıntısı var geceleri sürekli memede uyuyor uykular haram oldu bana😢 Önce gündüz uykularını biraz olsun uzatabilirsem uyku eğitimi için de enerji toplarım diye düşünüyorum malum biraz zor bi süreç😅
UmmuGulsumunAnnesi Zeynep-mina12 şuan bizim için erken olmasına rağmen denedim işe yaradı tabi devam ettiremedim 5 5,5 aylıktan sonrasında daha fazla işe yarıyo ve bebeklerin alışma süresi 3 gün olduğu için 3 günün sonunda alışıyolar deneyen ve uygulayan çok oldu hepsi başarılı oldular 🥰
UmmuGulsumunAnnesi Acemiannelerklububaskani biraz sabırlı olursan çok çabuk verirsin aslında önce meme uyku bağlantısını kesmen lazım canım